astro kaže

Nedeljni horoskop od 18. do 25. jula: Vage imaju najviše razloga za SREĆU, a Lavove čeka stresan period

0

U nedelji koja dolazi desiće se mnogo ključnih trenutaka koji će biti prekretnice u vašem životu. 

Sreća, Leto, Devojka, Osmeh
foto: Halay Alex/Shutterstock

Lav

Morate pronađi izlaz iz problema. Imaćete sjajne prilike i perspektive da izbegnete rizik. Na polju ljubavi moguće su svađe koje mogu pomeriti temelje veze. U profesionalnom smislu, nedelja će doneti borbu sa konkurentama - motiviše vas takmičarski duh. Preporučljivo je da se uzdržite od rasprava na poslu - u timu ima onih koji mogu situaciju da okrenu protiv vas.

 

Devica

Vreme je da završite važne stvari koje su nekada započete. Bićete testirani na snagu i samopouzdanje. Ponekad će vam se činiti da je teret odgovornosti prevelik i želite da ga odbacite, zaboravljajući na posledice. Ali ovo ne bi trebalo da radite. Ova sedmica nije povoljna za novi posao. Moguće su uspešne poslovne saradnje i službena putovanja. Ako ste u vezi, postoji rizik od svađa, možda čak i raskida - potrudite se da pronađete zajednički jezik.

 

 

Vaga

Posetićete neke nove događaje, ali i naučiti razne stvari. U odnosima će početi prevazilaženje negativnih trendova, postoje šanse da se sve vrati u normalu. Za one koji su napustili vezu, postoji period emocionalnog oporavka i šanse za romantični sastanak. U poslu biste mogli da pronađete kolegu ili partnera sa kojim možete puno ostvariti. Prati vas i uzlazni trend kada je reč o novcu.

 

Škorpija

Morate preuzeti odgovornost za obećanja koja ste dali. Takođe, preporučljivo je da se u ovom periodu ne obavezujete novim obavezama. Usamljene Škorpije očekuju flert i sastanci. Porodične Škorpije biće iznenađene pojačanim znacima pažnje srodnih duša. Posao i finansije neće donositi probleme. Kreativni ste i to pokazujete novim idejama na svakom polju života.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker