zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 27. do 3. jula: Bikovi treba da rade na samopouzdanju, a Škorpije da pripaze na emocije

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

cveće, proleće, sreća, jutro, kafa
foto: Julia Blazhuk/Shutterstock

Lav

Čuvajte se sebičnih ljudi- njihove tajnovitosti i prevara. Slušajte svoju intuiciju kada vam sugeriše da neka osoba nije onakva kakva se predstavlja. Tako ćete se zaštiti od zlonamernih ljudi I emocionalnih vampire koji vrebaju svuda, naročito na poslu. Kako biste uneli više pozitivne energije, isplanirajte izlet u prirodu ili izlazak s priajateljima. Gde god da ste, privući ćete pažnju muškaraca.

 

Devica

Tokom ove nedelje moći ćete da oživite mnoge svoje ideje. Budite kreativni i fokusirani. Pazite da vam ne promaknu detalji koji mogu upropastiti sav trud. Pošto imate razvijenu empatiju i potrebu da pomognete, možda će vas ove vaše osobine mentalno iscrpeti. Pronađite svoju oazu mira kako biste se regenerisalii oslobodili tuđih briga.

 

Vaga

Verujte ove nedelje u zakon privlačenja. Prave reči će privući sreću i uspeh, a takođe će vam pomoći da ostvarite planove. Zvezde vas upozoravaju da previđate nešto veoma važno ili da neko od vas pokušava nešto da sakrije. Budite oprezni I verujte svojoj intuiciji! Velike su šanse da je neko potajno zaljubljen u vas ili vi to do sada niste primećivali.

 

Škorpija

Ove nedelje imate šansu da promenite svoju sudbinu i očiste karmu. Da biste to uradili, morate učiniti što više dobrih dela, pomoći voljenima, biti smireniji i naučiti da oprostite drugima. Sada je dobro vreme da osluškujete šta vam Univerzum poručuje. Možda ćete biti preterano emocionalni, pokušajte da se kontrolišete.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker