zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 14. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Dean Drobot/Shutterstock
foto: Dean Drobot/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com


Ovan


Posao: Budite dovoljno promišljeni i hrabri da biste pravilno rešili neke dileme na radnom mestu. Ovih dana očekujte povoljne vesti o poslu koji ćete uskoro početi da radite sa strancima.


Ljubav: Nema razloga da budete toliko euforični pred partnerom, jer tako samo podstičete sumnju u zajedničke planove koje imate.


Zdravlje: Više se odmarajte.


Bik


Posao: Ponekad se vaši poslovni ciljevi razlikuju od interesa firme u kojoj radite. Teško je utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobednik u poslovnom dijalogu.


Ljubav: Trenutni planetarni aspekt pomoćice vam da obnovite emotivni odnos sa jednim Strelcem, Rakom ili osobom sa kojom ste nekad bili u vezi.


Zdravlje: Obratite pažnju na urološke i ginekološke organe.

 


Blizanci


Posao: Imate potrebu da nekom nešto dokazujete, ali to se neće pozitivno odraziti na odnos sa ukućanima, koji vam nešto zameraju. Budite prilagodljiviji i izbegavajte rasprave o nečemu što vas lično mnogo ne dotiče.

 

Ljubav: Povremeno ste uznemireni i nesigurni, za razliku od partnera koji tačno zna šta želi ili oseća. Neko vam ne dozvoljava promenu u zajedničkim planovima.

 

Zdravlje: Poboljšajte imunitet i fizičku kondiciju.


Rak


Posao: Pokušajte da se distancirate od svega što narušava vašu psihofizičku ravnotežu i koncentraciju. Ponekad stvari posmatrate iz suviše ružičaste perspektive, što donosi novu zabludu u proceni situacije.

 

Ljubav: U ljubavnom životu važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji, ali i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći koju osećate uz blisku osobu.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker