TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Devetkama slede dani flerta, Trojke čeka šokantno otkriće (do 25. oktobra)

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Pogledajte i šta vam nosi nedeljni horoskop...

 

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Sve što vam se događa iziskuje razumno ponašanje i veliku odgovornost. Ako osećate da vas neko ne ceni dovoljno, pravo je vreme da tražite nekoga ko će to uraditi. Ne potcenjujte moć pažnje i iskrenog divljenja i načina na koji oni utiču na nas. Ne treba da se borite za divljenje, već se okružite ljudima koji će iskreno ceniti ono što jeste i biti izvor prave podrške.

 

2

 

Za neke Dvojke se opušten flert pretvara u nešto više. Budite izrazito pažljivi kada se flert pretvara u nešto više ako ste u vezi ili braku. Ovo je pravo vreme da potražite savet kada su u pitanju ljubavni odnosi, jer su na pomolu neke loše odluke ako ni sa kim ne budete razgovarali. Vikend donosi mnogo zabave, a u nedelju odgovornost kada je u pitanju porodica.

 

3

 

Jedna situacija donosi šokantno otkriće za vas, ali i obmanu koje nećete odmah biti svesni. Ostanite smireni i zapamtite da ovo nije vreme da krivite ni sebe ni druge. Pozitivan stav će vam pomoći da se rešite stresa, a svetliji dani će uskoro doći, kao i rešenje problema.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker