astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA VIKEND: Šta retrogradni Merkur nosi vašem znaku ― emotivnu sreću ili dramu?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ovog vikenda!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ako ste singl, ovo je vaša srećna nedelja! Proverite aplikacije za upoznavanje novih ljudi, odgovorite na neke stare poruke, flertujte... Astro prognoze su odlične za započinjanje novog kontakta ili podgrevanje starog, a sve to može uticati na početak nove, lepe veze!

 

DEVICA

 

Mada je Merkur retrogradan, imate odlične izglede za sreću u ljubavi. Spremni ste za akciju, iskoristite dan,  zabavljajte se, ali budite pažljivi. Subota donosi nova poznanstva na mestima na kojima niste očekivali. Budite fleksibilni i isprobajte nešto novo što vam se nudi. 

 

 

VAGA

 

Na vas retrogradni Merkur ne utiče idealno. Neko će vas ignorisati, nesvesno ili namerno, ali ne dajte da vas to obeshrabri. U nedelju se Merkur povezuje s Jupiterom, a to aktivira vašu zonu romantike, flerta i zabave!

 

ŠKORPIJA

 

Vama će retrogradni Merkur pokucati na vrata i dovesti na vrata bivšeg partnera! Najbolje je ne odgovarati i izbeći bespotrebnu dramu. Subota donosi dobar ljubavni potencijal. Zainteresovaćete barem jednog udvarača i, mada ovo nije preozbiljno vreme u vašem ljubavnom životu, moći ćete da se zabavite u svemu tome.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker