astro

NEDELJNI HOROSKOP: Prognoza za ljubav, posao i zdravlje za SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK (do 3. aprila)

0

Proverite šta ove nedelje čeka vaš znak Zodijaka...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

LJUBAV: Moguće je da ćete idealizovati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete tražiti nemoguće. Uprkos ovakvim sklonostima, bićete srećni i voljeni.

POSAO:Pažljivo isplanirajte svoje aktivnosti na poslu. Moguća su kašnjenja i problemi sa rokovima. Zatražite pomoć kolega kojima verujete.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju energiju.

 

JARAC

 

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na polju karijere zapostavićete privatni život. Razgovarajte sa partnerom iskreno i otvoreno, jer to je jedini način da rešite izazove.

POSAO: Svesni ste svojih sposobnosti i znate kako da ih iskoristite, ali nemojte upasti u zamku vlastitog ega. Budite mirni i spokojni, jer sve ide po planu.

ZDRAVLJE: Više uživajte u životu.

 

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Nepovoljana atmosfera na polju ljubavi učiniće da se distancirate od partnera. Slobodne Vodolije sklone su površnim vezama, jer još uvek nisu spremne da se reše prošlosti.

POSAO: Imate neverovatnu snagu da postigente ono što želite. Ne brinite, sve što se događa možete da iskontrolišete i okrenete u svoju korist.

ZDRAVLJE: Muzika vam može pomoći da se više opustite.

RIBE

 

LJUBAV: Očekuje vas distanca i hladnoća u ljubavi. Želećete više vremena da provedete sami, ali partner će to primetiti. Ako otvoreno ne razgovarate o svojim osećanjima, vaše ponašanje može izazvati još veću udaljenost.

POSAO: Nakon što ste postavili dobre temelje, nastavićete graditi kulu uspeha. Mnogi će se ovih dana vrlo aktivno angažovati na polju karijere. Imaćete puno posla, ali i dovoljno energije. Dobro se orgaizujte.

ZDRAVLJE: Budite optimističniji.

makonda-tracker