astro

NEDELJNI HOROSKOP: Prognoza za ljubav, posao i zdravlje za SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK (do 3. aprila)

0

Proverite šta ove nedelje čeka vaš znak Zodijaka...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

LJUBAV: Dobra energija pozitivno se odražava na vaše odnose. Pobedićete sve izazove zbog svoje neverovatne snage.

POSAO: Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji vam mogu pomoći da napredujete. Mnogi će se osećati preumorno, pa će praviti greške. Pokušajte da se opustite.

 

BIK

 

LJUBAV: Pojačane emocije i više strasti na polju ljubavi. Slobodna srce očekuju prijatan i romantična iznenađenja. Kvalitet ljubavnih odnosa se poboljšava.

POSAO: Mnoge stavri će vam ići od ruke, ali ako se još više potrudite, očekuje vas značajno unapređenje. Prihvatite sve mogućnosti koje vam mogu pomoći da ostavrite ćljeni cilj.

ZDRAVLJE: Radujte se svakoj pozitivnoj promeni.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Zabavne aktivnosti, osećaj slobode i entuzijazam čini da budete izuzetno privlačni i zavodljivi. Otvorite vrata svog srca za ljubav. Ne plašite se da pružite šansu osobi koja vas odavno privlači.

POSAO: Napredovanje u karijeri i finansijska stabilnost. Pametno planirajte i dobro se organizujte ak želite da ubrzate ostvarenje ambicija.

ZDRAVLJE: Izdvojite vreme samo za sebe.

RAK

 

LJUBAV: Bez značajnih promena. Uživaćete u samoći i obnavljanju kontakta sa svojom dušom. Potrebno vam je smirite svoje misli i razmislite o svojim željama pre nego što uđete u novu vezu.

POSAO: Što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Imaćete puno posla ove nedelje, ali sada je trenutak da pokažete svoje znanje i sposobnosti.

ZDRAVLJE: Obratite više pažnje na svoj plan ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker