astro

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Astro romantična prognoza za kraj marta

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 22. do 29. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav: Vi ste u relativno mirnoj energiji, ali vaš partner, ako ste u vezi, nije. On želi promene, iima oscilacije u raspoloženju a moguće je i da bude svađalački raspoložen. Pustite ga, da ga prodje zlovolja i loše raspoloženje, ne reagujte. Ukoliko ste slobodni, imate sami sa sobom konflikt, oko izbora novog partnera. Nije vreme za donošenje važnih ljubavnih odluka.

 

JARAC

 

Ljubav: Vaš vladar horoskopa, Saturn, ove nedelje pravi lepe aspekte sa drugim planetama. Imate snage, volje i želje da se promenite, zbog partnera. Ako ste slobodni, moguće je da se pokrenete u pravcu komunikacije, ali i konkretnih koraka, u vidu izlaska i vidjanja sa nekim ko vam se dopada.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Ove nedelje imate podršku u komunikaciji sa drugima. Ukoliko ste u vezi, lepi dani pred vama za dogovor i planiranje narednih koraka u vezi, a ako ste slobodni, otisnite se u dopisivanje, komunikaciju, opuštene razgovore sa osobama koje vam se sviđaju. Imaćete uspeha.

RIBE

 

Ljubav: Mirno more. Uživate u danima u kojima vas podržavaju planete, jer nema loših aspekata a i vi ste lepo raspoloženi. Kuća partnerstva se aktivira tokom sedmice, pa ako ste u vezi, može biti i nekih iznenadnih nerazumevanja, ali ona vrlo brzo prolaze.

Izvor: Mogu ja to sama/Astrolog Nataša Panić

makonda-tracker