astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam je zapisano u zvezdama (do 28. marta)

0

Nedeljni horoskop do 28. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao

Teško se snalazite u timskom radu, a još teže prihvatate kritike. Pokušajte da budete tolerantnijii otvoreniji za savete iskusnih kolega. Trenutno je najvažnije da pokažete interesovanje i proširite svoja znanja. Ego vam u ovim danima može biti najveći neprijatelj.

 

Ljubav

Venera u Ribama donosi vam tajnu ljubav. Na početku će sve izgledati idealno, ali mnoge stvari će se kasnije pokazati kao nesavršene. Posmatrajte situaciju iz raznih uglova i dobro razmislite da li je ovaj odnos vredan vašeg truda.

 

Zdravlje

Čuvajte se povrede.

 

DEVICA

 

Posao

Imate dobar donos sa kolegama, iako niste očekivali da ćete brzo uspostaviti saradnju. Sve ide po planu, a moguće su i naznake povećanja prihoda. Ne opuštajte se, već nastavite da lovite pobede.

 

Ljubav

Device koje su dugo u vezi neće biti svesne svojih grešaka, što može dodatno ugroziti odnos. Slobodne Device biće sklone flertu i zavođenju, ali još uvek neće uploviti u novu romansu.

 

Zdravlje

Dobro se osećate.

 

 

VAGA

 

Posao

Lako ćete pronaći način da nađete privremeno rešenje za problem sa kojim ste suočeni. Nove poslovne ponude prihatićete sa entuzijazmom. Imate šansu da napreduje u karijeri i doživite pozitivnu transformaciju.

 

Ljubav

Bićete zadovoljni u ljubavi. Obostrano radite na zajedničkom cilju i to vas dodatno zbližava. Pojačana je i erotska energija pa će mnoge Vage želeti da se prepuste avanturama.

 

Zdravlje

Imate sjajnu energiju

 

ŠKORPIJA

 

Posao

Bićete nestrpljivi i teško ćete preuzimati odgovornost za svoje postupke, što će se negativno odraziti na odnose sa kolegama i nadređenima. Pokušajte da pronađete balans u komunikaciji. Kreatvna energija vam donosi lako rešavanje izazova.

 

Ljubav

Osećaćete se prilično usamljeno. Imaćete jaku potrebu da svoj privatni život osmislite tako da možete da nađete dovoljno vremena da viđate one koje volite. Trudite se da partnera uverite da vaše kritike nisu bez osnova.

 

Zdravlje

Više se naspavajte.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker