astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam je zapisano u zvezdama (do 28. marta)

0

Nedeljni horoskop do 28. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Posao

Ulazak Sunca u vaš horoskopski znak donosi pojačanu ambiciju i žlju da se angažujete na novom poslu. Najviše uspeha imaće Ovnovi koji se bave nekretninama, a mnogi će odlučiti da započnu važan posao u krugu porodice. Početak proleća vam donosi sjajne ideje - iskoristite inspirativnu energiju.

 

Ljubav

Slobodni Ovnovi imaće priliku da upoznaju osobu koja želi da započne novu romantičnu vezu. Bićete skloni flertu i imaćete visoko samopouzdanje. Ovo je sedmica uspeha na ljubavnom planu, ali odbacite prošlost. Povratak stare simpatije može vam doneti nemir.

 

Zdravlje

Pazite na nivo vitamina u organizmu.

 

BIK

 

Posao

Postoji mogućnost uvećanja prihoda. Iako imate mnogo planova u vezi sa novim poslovima i želju da proširite delokrug rada, bilo bi dobro da razmislite pre nego što se uključite u bilo šta. Slušajte intuiciju, jer vam unutrašnji glas može pomoći da rešite izazove na jednostavniji način.

 

Ljubav

Spremni ste da se maksimalno angažujete na rešavanju romantičnog statusa u vašem privatnom životu. Imate hrabrosti da napravite prvi korak, a ukoliko predstavite sebe u pravom svetlu, moguća je nova romansa. Bikove u vezama očekuje dobar odnos sa partnerom.

 

Zdravlje

Hranite se zdravije.

 

 

BLIZANCI

 

Posao

Fokusirate se na rešavanje nedovršenih poslova, ali se pokreću i teme o kojima ranije niste imali priliku da razgovarate sa nadređenima. Otvoreno komunicirajte o stvarima koje vas opterećuju. Iskoristite svoje potencijale i dobru komunikaciju. Moguće je unapređenje.

 

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, upoznaćete nekoga u poslovnom krugu. Moguće je da će se neobavezan razgovor pretvoriti u divno poznanstvo, a možda čak i u romansu. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti zbog grešaka iz prošlosti.

 

Zdravlje

Boravite više u prirodi.

 

RAK

 

Posao

Početak proleća donosi vam velike planove ili novac. Ovu energiju obilja usmerite na vredne stavri, jer položaj planeta ukazuje i na velike troškove. Razmislite o pokretanju posla koji odavno planirate.

 

Ljubav

Koliko god se trudili da pobegnete iz prošlosti, ljubav vas uvek vraća unazad. Neke emotivne rane još nisu zaceljene. Zato uživajte u samoći, posvetite se sebi i pronađite ljubav u sebi. Obnovite odnos sa sobom, a onda će doći i ljubav.

 

Zdravlje

Izbegavajte poroke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker