astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za ljubav, zdravlje i posao (do 14. marta)

0

Nedeljni horoskop od 8. do 14. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV: Kad ste se već navikli da vam sve bude svejedno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Rađa se nova ljubav!

KARIJERA: Narednih dana posao će verovatno pasti u drugi plan. Razmišljaćete o duhovnom svetu ili ćete u svoj dom želeti uvesti neke novine. Na radnom mestu ćete funkcionisati rutinski. Odradićete ono što morate, a bićete odsutni duhom.

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete nešto nepoznato.

 

BIK

 

LJUBAV: U narednim danima vi ćete najverovatnije biti srećni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom biće spremni deliti baš sve. Male brige biće zanemarive. Oni koji su još sami neka izlaze što češće mogu.

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Zanemarite sve to i pokažite šta znate. Uspećete.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja učiniće da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slediti.

KARIJERA: Ako nešto treba menjati, menjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritikovali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite i trudite se. Važno je da imate jasan plan i da ga dosledno sledite. Uspeh je pred vratima.

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte na diplomatski način.

 

RAK

 

LJUBAV: Sve će se više ljudi skupljati oko vas. Jednostavno će voleti i biti u vašem društvu. Ako već jeste u vezi, više ćete vremena provoditi sa ekipom poznanika i partnerom, nego sami sa partnerom. Niko vam doduše neće prigovoriti, ali ponekad budite samo vas dvoje.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazićete ih svojom maštom i sposobnošću prilagođavanja. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

ZDRAVLJE&SAVET: Imate dovoljno snage za sve poduhvate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker