astro

NEDELJNI HOROSKOP: Prognoza za ljubav, posao i zdravlje

0

Proverite šta vam je zapisano u zvezdama ove sedmice!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

Posao

Ovo je dobar period za poboljšanje odnosa sa saradnicima. U život vam ulaze interesantni i uticajni ljudi, ali morate paziti da ih svojom impulsivnošću ne odbijete od sebe. Radni ambijent se poboljšava, ali istovremeno neke zakulisne radnje dostižu svoj vrhunac. Da biste izbegli komplikacije, pazite kome se poveravate.

 

Ljubav

U izgledu je sukob ili spor oko zajedničkih finansija. Voljena osoba može burno odreagovati na ono što smatra da je nepotrebno troškarenje novca. Istovremeno, vaš društveni život je u uzlaznoj putanji. Okruženi ste kreativnim ljudima koji vas inspirišu.

 

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

 

JARAC

 

Posao

Iz inostranstva se mogu pojaviti važni ljudi od kojih dobijate priliku za napredovanje u karijeri. Možda će vam se učiniti da je to prekrupan zalogaj za vas, ali neka vas taj osećaj ne omete. Pred vama je prilika da nadogradite već postojeće veštine kojima ćete, u budućnosti, značajno promeniti polaznu stepenicu s koje nastupate kada poslovno pregovarate.

 

Ljubav

Usmereni ste na svoje potrebe. Prija vam intima s voljenom osobom jer želite da sačuvate samo za sebe svaki trenutak proveden s njom. Ipak, istovremeno vas vuče izazov da izvan svog privatnog ambijenta ne propustite nijedan društveni događaj na koji ste pozvani.

 

Zdravlje

Glavobolja.

 

 

VODOLIJA

 

Posao

Uključeni ste u angažmane sa saradnicima. Ovo, verovatno, podrazumeva značajnije finansijske transakcije. Zaleđinu vam obezbeđuju nadređena lica, ali to vama nije dovoljna garancija. Osećate se kao da ste na važnoj prekretnici pa se plašite svakog poteza. Previše ste napeti, od preterane brige blokirate i ono što vam je dato da s lakoćom završite.

 

Ljubav

Imate osećaj da nešto u vašoj vezi nije u redu. Međutim, koliko god da ste sigurni u svoje pretpostavke, nemate načina da ih i dokažete. Sumnja i briga navlače tamni oblak na polje vaše ljubavi pa utehu možda potražite u tajnom, platonskom, ljubavnom zanosu sa osobom s kojom je veza neostvariva.

 

Zdravlje

Bolovi u nogama.

 

RIBE

 

Posao

Vaša kreativnost dobija podsticaj. Možete se više zainteresovati za umetničke aktivnosti i ideje odmah praktično realizovati. Pored toga, ovo je period kada možete očekivati poboljšanje finansija. Ipak, pored povećanja prihoda, rastu vam i potrebe pa su izvesni značajni troškovi. Nema razloga za brigu, novac koji ovih dana potrošite, brzo ćete nadoknaditi.

 

Ljubav

Odnos s voljenom osobom ulazi u fazu u kojoj nema nesuglasica oko kojih ste se ranije saplitali. Puni ste pozitivnih vibracija pa s lakoćom prelazite preko mana koje ste ranije teško prevazilazili. Mala renesansa donosi značajno punjenje ljubavnih baterija koje će vam biti potrebne u narednom periodu.

 

Zdravlje

Budite umereni s hranom.

makonda-tracker