astro prognoze

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta vašem znaku Zodijaka nosi KRAJ FEBRUARA

0

Proverite šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, no to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Uz malo truda, vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

ZDRAVLJE & SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

 

BIK

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na sopstvenu samokontrolu. Takođe ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE & SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na samoanalizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

ZDRAVLJE & SAVET: Neki će putovati. Veselite se.

 

RAK

 

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati ispuniti svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju osvojiti katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornostizavisi da li će ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE & SAVET: Bićete osetljivi, mnogo toga vas provocira.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker