astro prognoze

MESEČNI HOROSKOP ZA VLADAVINU RIBA: Nekome sledi nova ljubav, nekome novčani problemi (do 20. marta)

0

Proverite šta vam zvezde poručuju u martu...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Posao

 

Sve više razmišljate o tome da li je za vas bolje da svoju profesionalnu putanju nastavite samostalno ili da radite za nekog drugog. Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se jako ponositi svojom pozicijom. Potrebno je da svu svoju kreativnu energiju uložite u rad kako biste kvalitetno odgovorili na sve poslovne izazove koji će se postaviti ispred vas. U okviru svega, predstoji vam jedna sasvim nova poslovna putanja koja vas vodi ka novom radnom mestu.

 

Ljubav

 

Na početku ovog perioda, vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje. Položaji planeta ukazuju na veliki priliv inspiracije jer vam je duša fokusirana na voljenu osobu. Otvara se prilika da s partnerom izgladite neke nesporazume, a to se sve može odigrati na beskrajno romantičan način, što će biti inspirativno i ljudima koji su upućeni u vaš život. Neki od vas će se, u ovom periodu, odlučiti na velike emotivne promene.

 

Zdravlje

 

Problemi sa stomakom.

 

BIK

 

Posao

 

Brinu vas finansije. Međutim, tu nema ničega što bi trebalo toliko da naglašavate. Ovaj period je obeležen jednim dobrim aspektom koji, u vašem slučaju, predstavlja stabilizaciju na svim nivoima, pa i na novčanom. Ukoliko vaš posao ima bilo kakve veze sa nekretninama, onda su mogući veći problemi. Od kraja perioda, stiže značajniji finansijski priliv, ali i prilika da sastavite posao i zadovoljstvo. Pravo je vreme za kratko putovanje, produženi vikend ili zasluženi odmor.

 

Ljubav

 

Za vas su isceljujuća neobavezna druženja sa ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička potreba, a to je odmor i uživanje. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu raspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno da protumači, a zatim i da povuče poteze koji će trajno narušiti partnerski odnos.

 

Zdravlje

 

Problemi s varenjem.

 

 

BLIZANCI

 

Posao

 

Usporite tempo, naročito ako u ovom periodu morate da donesete važnu odluku. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvara mogućnost da ostvarite nove uvide koji će vas ubuduće odvesti sasvim novima putem. Ako ovo savladate na samom početku perioda, nagrada stiže već od kraja meseca, kada će se finansijska situacija značajno popraviti.

 

Ljubav

 

Ovo je deo vašeg života koji mora da pretrpi ozbiljnu korekciju. Okolnosti vas primoravaju da racionalno sagledate sve, iako ništa nije čisto i jasno. Svesni ste da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a, s druge strane, prihvatate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. Ljubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna, pa do kraja ovog perioda možete od svega i odustati.

 

Zdravlje

 

Kostobolja.

 

RAK

 

Posao

 

Vaš unutrašnji glas vam nagoveštava promene. Svesni ste vibracija koje najavljuju da su blizu događaji nakon kojih više ništa neće biti isto. Ipak, nije pravi trenutak da svoje utiske iznosite javno, morate razumeti da drugi ljudi možda ne mogu da vide ono što je vama tako kristalno jasno. Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to pravedno. Oprezno birajte svaku reč kako se ne biste nehotice uključili u tuđe probleme pa se zbog toga kasnije izvinjavali.

 

Ljubav

 

Napunićete se dobrom energijom jedino u krugu bližnjih. Voljena osoba ima sluha za sve vaše potrebe. Početkom perioda ljubav dobija krila, iako ćete se istovremeno osećati jednim delom nezadovoljno jer u vašoj prirodi je nepresušna potreba za dokazivanjem ljubavi i prisustvom romantike koja vas uverava da ste voljeni. Kako god bilo, veza teži ka stabilizaciji, a to je nešto što je za vas u ovom trenutku isceljujuće.

 

Zdravlje

 

Migrena.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker