astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta vam nosi početak FEBRUARA

0

Proverite šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao

 

Obuzima vas nestrpljenje jer imate osećaj da vas niko ne razume. Ne insistirajte u diskusijama, ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.

 

Ljubav

 

Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Voljenoj osobi nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite šta je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane.

 

Zdravlje

 

Problemi sa sinusima.

 

DEVICA

 

Posao

 

Okolnosti vas primoravaju da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu. Ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se. Osim toga, izbegavajte tajne razgovore. Pre ili kasnije, sve će se na neprijatan način razotkriti.

 

Ljubav

 

Shvatate da više nemate nijedan miroljubiv način kojim bi voljenoj osobi saopštili sve što vam je na srcu. S jedne strane, zamišljate da ste slobodni, s druge, ideja o tome vas neopisivo plaši. Čini vam se da razgovorom nećete pronaći rešenje, ali grešite.

 

Zdravlje

 

Kontrolišite pritisak.

 

 

VAGA

 

Posao

 

Očekujete podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Pred vama je moguće potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom. Uporedo s tim muče vas i loši postupci određenih saradnika, pa iako slavite malu pobedu, istovremeno razmišljate i o odlasku.

 

Ljubav

Prekidate komunikaciju s voljenom osobom jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, preuzmite inicijativu i raščistite stvari do kraja.

 

Zdravlje

 

Čuvajte pluća.

 

ŠKORPIJA

 

Posao

 

Brzo razdvajate bitno od nebitnog, ali vaši saradnici nemaju kapacitet za takav tempo. To vas izluđuje. Ako ne nađete način da izbacite bes, on će izaći tamo gde ga najmanje očekujete. Dozvoljavate da vam materijalno dobro uslovljava raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Kako god da se postavite, nećete izbeći finansijske izdatke.

 

Ljubav

 

Neki kompromisi koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

 

Zdravlje

 

Melanholija.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker