ASTRO

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za vaš horoskopski znak

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. januara 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

 

Ljubav: U četvrtak vaš vladar horoskopa pravi vrlo bitan aspekt, koji osvetljava i pokreće kuću ljubavi. Vrlo važni događaji, susreti i vesti za vas, od četvrtka pa ceo vikend mogu da vam promene život. Takodje, Mlad Mesec koji se dešava sredinom sedmice pozitivno aktivira dešavanja u vezi emocija, pa bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, velike promene u pozitivnom smislu vam slede.

 

STRELAC

 

Ljubav: U prvom delu sedmice imate čak i lepa dešavanja, ali kako bude odmicala ova neobična sedmica, sve više ste nervozniji po pitanju emotivnih stvari i partnerstva, da u nedelju eskaliraju sukobi i konflikti koji vode ka većoj krizi. Ukoliko ste u vezi, ako je moguće vikend provedite sami ili sa svojim bližim iz porodice, malo se odvojite od partnera. Ukoliko ste slobodni, ne ulazite u nove kombinacije i komunikaciju jer će vas više iznervirati nego inače.

 

JARAC

 

Ljubav: Mlad Mesec ovog puta kreće iz vašeg znaka, pa iskoristite ovu povoljnost u ljubavnom smislu. Imaćete sreću i povoljne mogućnost za sve što zaželite – nova poznanstva, dublje upoznavanje sa nekim ili pak neki izlet ili vikend sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste u dužoj vezi, mogući su ozbiljniji planovi za budućnost.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Tek od četvrtka vam se smeši Venera pa ona i pokreće dešavanja u ljubavi. Najviše veze koje su povezane sa inostranstvom, pa i neke tajne i neobične veze. Ipak ćete uživati, jer dugo već niste osetili dah strasti i želje da budete sa nekim. Do četvrtka dosta nervoze i stresa generalno, pa nećete biti fokusirani na ljubavne teme.

 

RIBE

 

Ljubav: Kod vas dolazi do velikih promena u ljubavnom smislu, ali vrhunac se tek očekuje poslednjeg dana ove sedmice. Vaš vladar pravi lepe aspekte, pa vas očekuju prijateljska druženja i lepa komunikacija, do nedelje, koja donosi iznenadne promene u vezi nekog odnosa koji će vam biti nagao ali ipak prijati. Ako ste slobodni možda je to izjava ljubavi od nekog od koga niste to očekivali, ali vam se dopada, a ako ste u vezi, promene u raspoloženju partnera koje vam prijaju.

 

 

makonda-tracker