astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta očekuje VAŠ ZNAK u poslednjoj sedmici NOVEMBRA

0

Proverite šta vas čeka na polju ljubavi, karijere...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakte će započeti na intelektualnom nivou.

 

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas neko mogao doživeti kao neprofesionalu osobu. Odmerite kad i koliko osećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Vreme je za odlazak u prirodu.

 

JARAC

 

LJUBAV: Većinu ove nedelje vaš privatni život neće biti sasvim miran. Trebaće dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte vagati svaku svoju reč. Postaćete realniji i smanjićete svoja ljubavna očekivanja.

 

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete veseli zbog toga. Oni koji se bave pedagogijom iznenada imaju daleko više posla, ali sve im ide od ruke.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Brže ćete se umarati.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član zahtevati izuzetno veliku pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojim će morati pokazati malo više razumevanja za drugu stranu. Uspeće.

 

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovaj će put biti skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete u većini planiranog.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Ne preterujte s vežbanjem.

 

RIBE

 

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebalo bi da češće izlaze. Biće im bolje među ljudima.

 

KARIJERA: Šefovi bi mogli promeniti svoju taktiku i zatezati tamo ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Relaksacija je imperativ.

makonda-tracker