astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jednom horoskopskom znaku slede DANI OPTIMIZMA, drugi će doživeti IZDAJU PRIJATELJA!

0

Za mnoge će ovo biti nedelja promena!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Posao

Dobijate neočekivani podsticaj od osobe za koju niste mislili da vam može biti od koristi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje zbog kog ćete, na kraju, shvatiti da je sve što se desilo bilo idealno za vas.

Prvi utisak vara, jer uz haos stiže rešenje.

 

Ljubav

Odišete optimizmom. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u njima ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste, te ako se ne budete prizemljili, odnosi se mogu zakomplikovati.

 

Zdravlje

Moguća prehlada.

 

BIK

 

Posao

Smeta vam haos koji vas okružuje. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije, jer su u izgledu neprijatnosti u vidu opomena u vezi s nečim što ste smetnuli s uma.

Smeta vam haos oko vas, ali ne gubite nadu.

 

LJubav Ne možete da se odlučite kako da se postavite, pa vam je najlakše da svu odgovornost prebacite na druge. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Promenljivost raspoloženja u ljubavnom životu remeti rutinu u vašoj svakodnevici.

 

Zdravlje

Bolovi u leđima.

 

 

BLIZANCI

 

Posao

 

Ovih dana biste mogli da sklopite novi ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni kako ne biste sve radili po dva puta.

Sklopićete ugovor, pazite na sitnice.

 

Ljubav

Koliko god se trudili, ovih dana sleduje vam deblji kraj. U tom smislu, radi sigurnosti, preispitajte sve gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja vas, nehotice, može iskompromitovati.

 

Zdravlje

Čuvajte se virusa.

 

RAK

 

Posao

Promenljivog ste raspoloženja. Muči vas osećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrediti neke ljude. Pošto je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene pred vama jesu neprijatne, ali dugoročno mogu biti korisne.

Povredićete ljude svojom odlukom, ali će promene su neprijatno i dugoročno veoma korisne.

 

Ljubav

U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni, jer ste olako shvatili ljubav. Korigujte svoje stavove pre nego što se stvari iskomplikuju.

 

Zdravlje

Stomačne tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker