astro prognoze

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Uspomene iz prošlosti, retrogradni hod Venere i VELIKE DILEME! (do 18. maja)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 18. maja 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U ponedeljak i utorak vaša ljubav se vraća unazad - prošlost će nadvladati sadašnjost, piše Lovesensa.

 

Bude se stare uspomene, otvaraju se prošle rane, ljubav dobija obrise starih fotografija... Neke emocije su ostale zakopane, ali sada izlaze na površinu. Mislili ste da je ta etapa iza vas, ali jedna stara ljubav nije u potpunosti rešena, prežaljena i zaboravljena.

 

Osoba iz prošlosti iznenada će se, bar na kratko, vratiti u vaš život i probudiće davne emocije. U ovoj situaciji razum donosi rešenje i snagu. Pojačane emocije, nostalgija i čežnje mogu vas vratiti na stari put ljubavi. Put na kojem umesto ruža, raste otrovno trnje. Moguće je da će ljubav iz prošlosti tražiti nove prilike - dobro razmislite da li je takav odnos zaista vredan vašeg truda.

 

 

U sredu, Venera, planeta ljubavi, lepote i novca kreće retrogradnim hodom koji će trajati sve do 25. juna. Ovo je period pojačane intuicije, trenutak kada možete romantične događaje predvideti unapred.

 

Venera je u znaku Blizanaca koji simbolizuje dualnost, nesporazume i dramatičnost. Pred vama su velike ljubavne dileme, a samo unutrašnji glas može pomoći da ih rešite.

 

Samo vi birate, a intuicija, ako je poslušate, može pomoći da donesete pravu procenu.

 

Postoji jedan važan preduslov ako želite da privučete pravu ljubav u svoj život tokom retrogradne Venere, a to je ljubav prema sebi.

Iskrena ljubav prema sebi otvara vrata novih ljubavi i emocija koje će zagrejati usamljenu dušu.

 

Sredinom i krajem nedelje, planeta Mars ulazi u znak nežnih Riba, što će naročito pogodovati parovima.

 

Ponovo ćete se zbližiti sa partnerom, a energija Marsa podstiče erotske varnice. Očekuje vas istraživanje na polju ljubavi i seksualnosti, a u odnosu sa partnerom doživećete magične romantične avanture.

 

 

makonda-tracker