astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vas očekuje u periodu do 5. APRILA!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN (21. 3 - 20. 4)

 

Pokušavate da sve na brzinu završite i krupnim koracima nastavite dalje. Čuvajte se preterivanja, naročito kada je reč o obimu obaveza.

Finansije vas brinu, ali ne više nego što je to, u ovom periodu, uobičajeno. Očekujte poziv od osobe iz prošlosti, ona vam prenosi informacije koje će vam biti bitne u budućnosti.

U potpunosti ste usmereni na praktične probleme, pa se to odražava na emotivni status. Okružuju vas ljudi koji su uključeni u zakulisne radnje, a među njima je i osoba suprotnog pola koja vas potajno privlači. Izvesni su tajni razgovori, dopisivanja, čak i prolazna avantura.

Pojačajte fizičke aktivnosti, vežbanjem izbacite višak energije.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

 

Odnost sa saradnicima dobija na intenzitetu jer novi način komunikacije ide u prilog onima koji, inače, u realnom životu nemaju hrabrosti da se istaknu.

Radni ambijent se poboljšava jer pronalazite način da se organizujete. Istovremeno neke zakulisne radnje izlaze na svetlost dana. Da biste izbegli komplikacije, vodite računa o tome kome šta pričate.

U kući vas muči nezadovoljstvo, nešto nije kako treba. Koliko god da ste sigurni u svoje pretpostavke, nemate načina da ih i dokažete. Sumnje navlače tamni oblak na polje vaše ljubavi, pa utehu možda potražite u tajnim dopisivanjima sa osobom s kojom je veza nemoguća.

Budite umereni u ishrani.

 

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

 

Bez obzira na situaciju u kojoj smo se našli, vi stepuni energije i vitalnosti. Imate jako samopouzdanje, pa s lakoćom utičete na okolinu.

Možete da dobijete priznanje, u znak male pažnje za pređašnji uložen trud. Važna osoba može pokušati da utiče na vas, ali vi postajete svesni loše namere. Neko iz užeg okruženja želi da vam se poveri. To vas primorava da se povučete.

Atmosfera u kući je takva da je svako usmeren na svoje potrebe. Prija vam blizina porodice jer ste svesni da ste, ovih dana, jedni drugima najbolji prijatelji. Istovremeno vas frustrira celokupna situacija, jer su zbog nje otkazani društveni događaji koje ste dugo iščekivali.

Ne posežite za alkoholom ili drugim opijatima.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

 

Imate zadatak da rešite situaciju s kakvom se, dosad, niste susretali. Podrška vam stiže od pretpostavljenih, ali vi to doživljavate kao pritisak i preterano zatrpavanje poslom koji je u datim okolnostima nemoguće obaviti.

Ljutnjom ometate ono što s lakoćom možete obaviti, ne uviđate da vam se otvara prilika usled koje, uz mali trud, možete trajno da zasijate.

Bez obzira na to koliko ste porodičan tip, sada imate potrebu da se povučete i duži vremenski period provodite u samoći.

Ako imate partnera, srećom, on će imati razumevanja za vaše ćutanje, a ako nemate, moguće je uspostavljanje kontakta s osobom koja je na neki način interesantna, ali vas opterećuje svojim neobičnim pričama i pesimizmom.

Unosite više tečnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker