astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vas čeka na polju ljubavi, karijere i zdravlja

0

Nedeljni horoskop od 22. do 29. marta 2020!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

LJUBAV:

U društvu voljene osobe vi ćete verovatno nalaziti mir nakon dinamičnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini i samoći ili u društvu prijatelja.

KARIJERA:

Bez obzira što će neke važne informacije još uvek izostati, vi ćete raditi s određenom lakoćom. Mali napori biće povezani s komunikacijama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. Pokazaćete da ste dorasli zadacima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne sumnjajte u svoje sposobnosti.

 

DEVICA

 

LJUBAV:

Ljubaznost kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoj šarm. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA:

Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti od spremnosti svih na bolju saradnju. Takođe će biti potrebno malo više strpljenja u radu. Od vas zavisi kako ćete se nositi s postavljenim vam zahtevima. Budite ozbiljni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne može se ništa preskočiti.

 

 

VAGA

 

LJUBAV:

Budite nežni s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvek na ruku previše ozbiljno. Radije razgovarajte, jer će vam to pomoći da se oboje bolje otvorite. Oni koji to učine i prihvate poneki kompromis biće zadovoljniji.

KARIJERA:

Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebne informacije ili očitovanja. Zbog svega trebaće vam strpljenja. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano

ZDRAVLJE&SAVET: Zanimaju vas istraživanja nepoznatog.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV:

Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja učiniće da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pretvoriti u najbolje zabavljače. Izlazaka neće nedostajati.

KARIJERA:

Bićete spremni da podmetnete leđa u svakom trenutku. Ponekad ćete morati da se snađete s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje i dalje trebati upućivati. Pomozite im svojim znanjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro je što želite da delite s drugima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker