astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vas očekuje u periodu do 12. JANUARA!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Em nam slede božićni praznici, em u ovu nedelju ulazimo kroz Mesec u znaku Bika – egzaltiran, hedonistički nastrojen. Šta reći, osim – prijatno, Ovnovi. Drugi deo nedelje iskoristite da se bavite svojim namučenim probavnim sistemom – znate ono – supice, čorbice, ranisani i tako to....

Ljubav

Prvo ćete malo da se volite, jer idu Badnji dan i Božić. Onda ćete malo da se svađate, a sigurna sam da ćete oboje pronaći par baš onako finih razloga da se „istresete“ na voljenu osobu. Naravno, bilo bi mnogo bolje da umesto da se raspravljate, lepo sednete i porazgovarate o tome šta muči ili šta bode u mozak vas i drago vam biće. No, u svakom slučaju - posle ćete da se volite opet da sve pršti. E da – pomračenje i pun Mesec su u vašem polju doma i porodice – neka iznenađenjca vam idu, a evo navijamo da budu dobra....Slobodni – vi nemate s kim da se svađate, vi ćete samo da prštite. I da osvajate.

Posao

Ukoliko morate da radite, biće vam mnogo teško jer vam se ne radi uopšte. No, to što vam se ne radi ne znači da nećete biti super na poslu. Samo će vas mnogo, mnogo smarati i saradnici i šefovi i svi redom. Ali ćete raditi najbolje što znate i umete. I nema šta da se priča – biće rezultata. Neće vam se baš dopasti neke vesti ili informacije koje ćete dobiti pred kraj nedelje, ali šta da se radi. Imaćete takođe par vrlo plodonosnih dogovora i možda čak pokrenuti jednu saradnju koja je dosta obećavajuća.

Novac

Zaraditi hoćete, potrošiti hoćete. Samo gledajte da ovo drugo ne bude veće od prvog.

Zdravlje

Super vam je. Osim ako ste od onih Ovnova koje malo boli kičma, malo zglobovi, malo reuma i tako to..

 

BIK

Hrana

U ovu nedelju ulazite sa Mesecom u svom znaku. Hedonizam na vrhuncu i u punom sjaju. A tamo desetog je i pun Mesec. Pišem vam ovo zato što ćete do kraja nedelje i vi biti „puni“ kao pun Mesec. A isto tako i okrugli. Niste vi krivi, kriv je Mesec.

Ljubav

Partneru i vama će biti super dokle god se ne uplićete u neke iole ozbiljnije teme. Te ozbiljne zaobilazite, naročito u drugom delu sedmice. Pun Mesec i pomračenje vam padaju baš u polje komunikacije, pa možete reći i što mislite i što ne mislite. Koristite tu simboliku Venere u Vodoliji koja je sada aktuelna – samo „ha ha ha“, samo „hi hi hi“, sve je super, hajmo da uživamo i da se zezamo. Samo frendli i opušteno – i nema glava da vas boli. Slobodni Bikovi – ljubavnih preokreta i prevrata koliko ti duša ište. No, ako vam duša ište mir i stabilnost – obavestite je da mora da čeka neku drugu priliku.

Posao

Kad nemate posla – dosadno vam je. Kad imate posla – onda kukate kako ne znate gde ćete pre. U svakom slučaju – teško vam je sami sa sobom da se dogovorite. Sa ostalima možete, to nije problem. Nađete vi rešenje očas posla za bilo koju situaciju i za bilo koju osobu koja je preko puta vas. Malo će pred kraj radne nedelje da vas nerviraju, ali umećete da uzvratite istom merom, pa ćete i vi drugima ići na živce. Tu će se negde i posao i papirologija pojačati pa ćete morati da budete vrlo aktivni.

Novac

Očas posla vi opustošite svoj novčanik. Nije to vama problem nikakav.

Zdravlje

Starijoj populaciji mogući problemi sa krvnim sudovima i pritiskom.

 

BLIZANCI

Hrana

Kad budete za Božić u razmišljanju da li da sebi po treći put napunite tanjir, setite se da je desetog pun Mesec i pomračenje baš u vašem polju hrane. Da će možda da vas muči stomak, da ćete možda imati probleme sa probavom....pa onda malo zakočite. Uživajte, ali naučite i da stanete kad treba.

Ljubav

Nemojte samo da budete od onih parova koji će se pokačiti baš za praznike. Dobro, hajde – partner je malo impulsivan ali suštinski ne misli ništa loše. A vi kao da ne shvatate šalu baš ovih dana i sve doživljavate lično i dramatično. Sve to može da se sredi bez većih problema ako se potrudite da popričate jedno s drugim. Ako je novac razlog za nezadovoljstvo i rasprave – ne znam šta bih vam rekla osim – dogovor kuću gradi. Slobodni Blizanci – Venera vas lepo gleda, Mars vam preko puta namiguje. Gledajte i namigujte i vi – možda se i neka zanimljiva priča iz tolikog treptanja okicama izrodi!

Posao

Jeste, vi ste rešili da totalno odgovorno započnete postpraznični poslovni period. Doduše, hteli ili ne hteli da budete odgovorni – u svakom slučaju su vas poterali na posao, jer posao ne može da čeka! Dakle, iz praznika direkt u vrevu, užurbanost. Iz opuštenosti u maksimalnu odgovornost. Zahtevni će vam biti ovi radni dani, ali umećete i da se organizujete i da se prilagodite datim okolnostima. Na pritisak saradnika i poslovnih partnera umećete da odgovorite na pravi način.

Novac

Novca nikad dosta u ovoj nedelji. Biće lepih priliva, ali na žalost – i troškova.

Zdravlje

Sem problema sa stomakom, ova nedelja može aktivirati i hronične, reumatske tegobe.

 

RAK

Hrana

Egzaltirani Mesec u znaku Bika početkom ove nedelje donosi Rakovima potrebu da pokažu svoje kulinarsko umeće u punom sjaju. Ništa vam neće biti teško za one koje volite. Vama lično je stomak dosta osetljiv tokom ovih dana i ne biste trebali da ga mučite preobilnom ishranom.

Ljubav

Dani u kojima funkcionišete na prvi pogled super, a u stvari prikupljate i gomilate nervozu negde duboko u sebi. U petak imamo pun Mesec i pomračenje i to u vašem znaku – znate i sami da su to uvek dani u kojima ste preosetljivi, u kojima lako planete, u kojima doživljavate sve previše lično. Iz tog razloga – pokušajte da imate više razumevanja za partnera, pokušajte da se prilagodite okolnostima, pokušajte da budete otvoreniji i raspoloženiji. Slobodni Rakovi – interesantne osobe se pojavljuju preko prijatelja ili preko poslovnog segmenta. Za sada je sve na druženju, smehu, zabavi. Za dalje – videćemo, pratićemo..

Posao

Dobra radna sedmica. Teška, zahtevna i naporna – ali ipak dobra, sa odličnim rezultatima. Takođe, sedmica u kojoj ćete krenuti da regulišete sve eventualne propuste ili nezavršene obaveze iz protekle godine. Naročito ćete se baviti papirologijom jer ćete otkriti da su neke stvari ostale nepotpune ili ćete se pak baviti arhiviranjem dokumentacije. Obim posla je dosta veliki, pa pred kraj radne sedmice možete biti nervozni i ujedati za sitnicu. Nema razloga, stvari se daju srediti na lakši način.

Novac

Dosta korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Osetljivost, problemi sa spavanjem, stomakom, kičmom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker