astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite koga ove sedmice čekaju PRAVE TURBULENCIJE!

0

Saznajte šta vas očekuje na planu ljubavi, zdravlja, finansija...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

Hrana

Osećate se bolje nego u dužem vremenskom periodu. Izgleda da ste uspeli da pronađete pravu meru i način ishrane koji vam u potpunosti odgovara. Sa povrćem ne možete nikada pogrešiti – zato slobodno navalite i zašarenite vaš tanjir!

Ljubav

Već neko duže vreme vi kao da nemate čemu da se istinski radujete kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Ništa se spektakularno po ovom pitanju neće promeniti ni u sedmici u koju ulazimo, osim što će vaši susreti, razgovori, dogovori – postati nekako „mekši“, lakši, brže ćete se dogovarati bez natezanja i ubeđivanja. Pa dobro – za početak, i ovo je dobro! Slobodni Lavovi imaju dve opcije – ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja – u ovoj sedmici vam sledi pojačana komunikacija sa jednom osobom. Ništa se neće konkretno dogoditi – još uvek se ne vidi ljubavni susret, ali mora se priznati da će vam razgovori sa njom prijati i da ćete početi češće i intenzivnije da razmišljate o ovoj osobi.

Posao

Evidentno je da se ili najveća tenzija u poslovnom segmentu spustila, ili pak da ste vi uspeli da se bolje i efikasnije organizujete. U svakom slučaju – sledi vam jedan mirniji period u kojem ćete imati dovoljno prostora da eventualne propuste iz prethodne nedelje sada sredite i ispravite. Pred vama se otvaraju i mogućnosti za dogovore i vrlo korektne kontakte sa poslovnim saradnicima i partnerima. Ukoliko ste nezaposleni, pravi je trenutak da počnete da tražite posao i da se raspitujete.

Novac

Bolji novčani prilivi, moguće i iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste, mada je umor prisutan.

 

DEVICA

Hrana

Vrlo dobro znate i šta valja i šta ne valja u vašem načinu ishrane i ono što je dobro – sada to možete da ispravite i korigujete. Odličan je momenat da dovedete sebe u red i to vam sada neće ni malo teško pasti.

Ljubav

Situacija sa partnerom počinje polako da se stabilizuje. Otvara se više prostora za dogovor, za kompromis – kao da ste i jedno i drugo shvatili da ste u prethodnom periodu preterivali bez ikakvog razloga i sada pokušavate da se uskladite i više izađete jedno drugom u susret. Uključite svoj šarm, a znate i sami koliko ga imate samo kad hoćete – budite topliji i nežniji prema voljenoj osobi i sve će lakše doći na svoje mesto! Slobodne Device – lep momenat da se otpočne nešto novo, da priča sa osobom koja vam se dopada krene lako, spontano, slatko. Možda će to u početku biti samo porukice, samo kratki susreti ili razgovori – ali to je odlična osnova da se priča razvija u pravom smeru!

Posao

Iako ste u prethodnom periodu povremeno imali utisak da se sve zablokiralo i stalo i da se nikada neće pomeriti sa mesta, već ova nedelja će vam dokazati da to nije tako! Sve počinje da se pokreće i to neće biti lagan pokret, već jedan nagli „cim“ – prema tome vežite se, polećemo! Ono što ste radili, oko čega ste se trudili čak i onda kada nije izgledalo da to ima bilo kakvog smisla, sada počinje da daje svoje rezultate. I oni neće biti mali! Vreme je da naplatite sve napore!

Novac

Dobre vesti o novcu, mogućnosti za više priliva.

Zdravlje

Moguće glavobolje i manji problemi sa pritiskom.

 

 

VAGA

Hrana

Venera je u vašem znaku pa ćete njene benefite osetiti na svaki način, pa i po pitanju ishrane. Jednostavno – dovešće vas u balans. Ako je potrebno da smršate, to će se desiti u narednom periodu. Ako je potrebno koje kilce za vaše oblinice – nabaciće se baš tamo gde treba....

Ljubav

Okrenuli ste se sebi, sebe postavili na prvo mesto a partner je otišao u neki drugi plan. Ovo inače nije vaš uobičajen način funkcionisanja, ali jednostavno više nemate ni volje ni želje da čekate voljenu osobu da se smisli i posveti vam pažnju. Vi ćete krenuti da slatko ćakulate sa nekim ko je od skora probudio vaše interesovanje i biće vas briga za sve. Slobodni – nešto je krenulo da se dešava na ljubavnom planu, pokrenula se jedna ili dve zanimljive komunikacije i vi se baš osećate fino, poletno. Vi ste nenadmašni kada je flertovanje u pitanju, to vam je prosto – u krvi i istinski ćete uživati u prilici da pokažete i svoju inteligenciju, ali i svoj šarm i harizmatičnost. Za sada ide dobro, a za posle – videćemo...

Posao

I kod vas dolazi do smirenja napetosti koja je prosto ključala u prethodnim nedeljama. No, to ne znači da ćete imati manje posla, naprotiv – sada ćete ga samo lakše i poletnije obavljati. Sa osmehom na licu i očas posla rešavaćete i najkomplikovanije situacije, one koje su vam do sada zadavale glavobolju a sa kojima u ovom periodu izlazite na kraj očas posla. I dalje će oko vas postojati teški ljudi, ali ih vi nećete ni videti ni čuti ili ćete pronaći pravi modus kako da ih ishendlujete bez po muke.

Novac

Finansijska situacija kreće da se popravlja. Novac lakše dolazi do vas.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se stabilizuje.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Vi polako pronalazite svoj unutrašnji balans. Kao da sve dolazi na svoje mesto i počinjete da se osećate dobro. Samim tim i sve ono što se vezuje za ishranu se popravlja, sređuje. Sada lako možete prepoznati koji vam tip ishrane i koje namirnice najviše odgovaraju i čine dobro.

Ljubav

Odlična nedelja da se poboljša komunikacija sa emotivnim partnerom. I jedno i drugo želite to i svako od vas će, na svoj način da se potrudi da stvari dođu na svoje mesto. Ovo ne znači da će sada sve krenuti savršeno i bez ikakvih prepreka, ne – već pre označava da ćete jedno kod drugog prepoznati želju, volju i nameru da se situacija izbalansira. To je odličan početni korak, zar ne? Slobodne Škorpije – vi ste živnuli i to je sada očigledno svima oko vas. Na licu vam je tajanstven osmeh i ne želite da otkrivate zbog čega i zbog koga. Evidentno je da vam se po mislima mota jedna osoba i da se zbog komunikacije sa njom osećate dobro. Neka sve nastavi ovako kako je započelo.....

Posao

Papirološka pitanja su počela da se odmotavaju i rešavaju a do vas u ovoj nedelji dolaze i lepe vesti koje se mogu vezivati za novac, za inostranstvo, za državne i javne ustanove.Imate osećaj da su se stvari pokrenule, samo se bojite da se ne dogodi kao i do sada – da sve u nekom momentu, nepredviđeno – stane. Za sada nemate razloga za brigu, pogotovo što vam podršku daju osobe koje su od velike moći i uticaja. Nedelja koja je poslovno dosta jaka i koja može promeniti mnogo toga.

Novac

Okolnosti u sektoru finansija vam sve više idu na ruku.

Zdravlje

Sklonost sitnijim povredama.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker