astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite koga ove sedmice čekaju PRAVE TURBULENCIJE!

0

Saznajte šta vas očekuje na planu ljubavi, zdravlja, finansija...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Hrana

U vama tokom ove sedmice kulja ogromna količina energije, ali to nikako nije razlog da navalite na klopu bez ikakve mere. Opravdanja tipa „pa moram da pojedem pola torte, baš sam se istrošio/istrošila od jutros“ stvarno ne piju vodu....

Ljubav

Fina nedelja da sredite odnos sa emotivnim partnerom. Merkur i Venera ruku pod ruku šetaju kroz vaše polje partnerstava – sve se može kad se dvoje dogovore i slože! E, imamo samo jedan problemčić ovde – vi ste samo delimično prisutni i polovično čujete voljenu osobu, ili bolje da kažemo – na jedno uvo vam uđe, na drugo odmah izađe....Pokušavam da kažem da je vama sada posao na prvom mestu, a za voljeno biće – ma dogovorićete se, samo da uhvatite malo vremena....Slobodni – još uvek gro ljubavnih šansi ide preko posla....pa nije ni čudo obzirom da tamo provodite i dane i noći....A iskreno rečeno - te ljubavne šanse nekako više mirišu na strast, ali dobro – ako vi to zovete ljubavlju, onda neka bude tako!

Posao

Posle opšteg kolapsa i haosa koji se dogodio tokom prethodne sedmice i koji vas je razvukao na sto strana odjednom – ova nedelja će vam doći kao melem na ranu. To ne znači da ćete biti opušteni i bez ijedne brige na ovom svetu, neeee! Već – da će sve ipak funkcionisati normalnije, da neće biti baš toliko nepredviđenih situacija, da ćete se dobro snalaziti i odlično raditi, da će biti prostora za nove dogovore i stabilizaciju odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima....Malo li je?

Novac

Vesti o novcu. No, nisu samo vesti – i parice stižu! Taman da popune vaše namučene novčanike....

Zdravlje

Želudac i creva vam i dalje vrlo čudno grgoljaju i povremeno boluckaju. Više obratite pažnje na ishranu!

 

BIK

Hrana

U ovoj sedmici baš i nemate neku posebnu želju da kuvate, spremate, pržite, pripremate....Najradije biste skoknuli do nekog finog restorana (još bolje ako ste u društvu) ili uzeli neki lagani zalogaj usput. Prijaće vam salate, obroci sa manje mesa i mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti.

Ljubav

Partner je prezauzet svojim problemima i prioritetima a vi u trenucima kada se osećate usamljeno – flertujete. Pa šta da radite kad vam je dosadno. A i prija vam kada vidite divljenje u nečijim očima i skontate koliko želi da vas osvoji. Pa dobro, da li ćete „pasti“ na ove šarmantne udvarače? Moram da priznam – jako malo verovatno. Vama je to slatko i samo se jaki na rečima, a na delu – ma nikako....Ukoliko ste slobodni, e tu već ima pravih šansi da se zaista nešto, konkretno i dogodi. Možda ćete se u početnom momentu dvoumiti ili biti nesigurni, ali jedna zanimljiva pričica itekako može da vas povuče. Imate pred sobom period koji je dobar za ljubav – iskoristite ga, šta čekate?

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice je aktivirano tranzitom Venere i Merkura, pa je ovo odličan period da se radi i zaradi. I da se dogovori i da se naprave neke povoljne poslovne prilike. Bićete u skroz ok radnom fazonu, spremni na saradnju i korektni prema kolegama, pa čak i onda kada se prave da „nisu odavde“ i kada očekuju da im vi priteknete u pomoć. Šta vam teško. Vi ćete u ovoj sedmici biti uvek na pravom mestu u pravo vreme. Pred kraj nedelje moguć manji nesporazum sa nadređenima.

Novac

Dosta ste se stabilizovali u ovom segmentu.

Zdravlje

Manji problemi sa kožom. Proverite hormone i stanje štitne žlezde.

 

 

BLIZANCI

Hrana

Znate – kolači, slatkiši, voćkica, pa ni energetske pločice – zaista se ne računaju u obrok. Prema tome, nemojte da zavaravate glad ovim usputnim zalogajima, već pronađite dovoljno vremena da sebi pripremite i organizujete dobar i zdrav obrok.

Ljubav

Ušećerili ste se i nabacili najlepši i najslađi osmeh na lice – i spremate se da se voljenoj osobi ponovo podvučete pod kožu pošto ste itekako svesni da u prethodnom periodu baš i nije bilo mnogo bajnih, sjajnih i opuštenih momenata između vas dvoje. Sve ono lepo i slatko što ste prećutali – sada možete da kažete. Poznajući vas – sigurna sam da će ove taktike uroditi plodom. Oni koji su slobodni – ovo jeste za vas vreme provoda, opuštencije i mnogobrojnih izlazaka i kontakata sa suprotnim polom. Baš ste se nameračili na jednu osobu koja vam je mnogo slatka i simpatična, baš po vašoj meri. Zaista ćete se truditi da je osvojite i mislim da ona ne može ostati ravnodušna.

Posao

Jedna prilično korektna nedelja je pred vama. Još uvek će povremeno biti prisutna nervoza i problemi sa kolegama, ali sada mnogo lakše sa time izlazite na kraj. Polako pripremate teren da otvorite nove poslovne priče, pa će u ovoj sedmici biti preliminarnih dogovora –čisto da znate da li i drugi razmišljaju isto kao i vi. Dobijate obećanje podrške od osoba koje su vam bitne i to vam je trenutno najvažnije. Nedelja je dobra za kreativnost i rešavanje situacija koje su do sada bile zatvorene za vas.

Novac

Novac od samostalnog ili dodatnog poslovnog angažmana.

Zdravlje

Stariji Blizanci neka provere holesterol i šećer.

 

RAK

Hrana

Raspoloženje vam se popravilo, apetiti takođe. Neka je veselija i opuštenija atmosfera i kod kuće – svaki čas su tu gosti, prijatelji – a znate i sami – u društvu se uvek slađe i lepše klopa. Nemojte samo preterivati sa slatkišima i jakom hranom – znate da vam je stomak osetljiv...

Ljubav

Da se razumemo – savršeno nije, ali je odnos sa voljenom osobom dosta korektan u ovom periodu. I dalje vi smatrate da dobijate premalo u odnosu na ono što dajete, i dalje vam fali one prave, otvorene i nežne komunikacije sa partnerom, i dalje vas hvataju povremeno sumnje i talasi besa – ali kako je bilo, sada je ekstra! I biće u ovoj nedelji lepih momenata kojima ćete moći da se radujete. Slobodni – nešto se dešava između jedne osobe i vas i vi prosto niste sigurni šta je to....Komunikacija sa njom vam je slatka, ali vas zbunjuje jer ne znate da li je to muvanje ili samo ljubaznost sa njene strane. Ne brinite, kazaće vam se samo – jer druga strana će tokom ove nedelje mnogo otvorenije nastupiti prema vama....

Posao

Nervirali ste se oko nekih situacija na poslu, strahovali kako će se i da li će se uopšte to odraziti na vašu poziciju....ali dani koji su pred vama će vam pokazati da možete po ovim pitanjima da se opustite. U poslovnom segmentu se tenzija polako stišava, nekako sve dolazi na svoje mesto i uklapa se i sada već možete da malo danete dušom. To ne znači da neće povremeno biti frke – ma hoće, ali sada je to već za vas ništa u odnosu na ono što ste imali tokom prethodne nedelje.

Novac

Niste nezadovoljni, dosta stabilna situacija.

Zdravlje

Osećate se rasterećenije, lakše.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker