astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje u periodu od 19. do 25. AVGUSTA!

0

Zvezde prognoziraju uzbudljivu nedelju, ali pojedini znakovi moraće da povedu računa!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

Hrana

Svesni ste da pravite greške kada je ishrana u pitanju, ali trenutno ste u fazi kada popuštate i ne želite da uskraćujete sebi ono što volite. Vaše navike je potrebno menjati, no čini mi se da će to ostati za neki drugi put....

Ljubav

Veliki vatreni trigon sa kojim ulazite u ovu sedmicu naznaka je da vreme ljubavi još uvek nije iza vas. Ukoliko ste nešto već otpočeli – sada to možete nastaviti i učvrstiti. Ukoliko ste upoznali u prethodnom periodu osobu koja vam se dopala – sada tu može doći do konkretnijih dešavanja i početka emotivne priče. Čak i ako do sada nije bilo pojave osobe koja bi vas zainteresovala – još uvek imate ogromne šanse da se to dogodi baš sada. Ne zaboravite – kako zračite, tako privlačite! A vi sada zračite mnogo, mnogo dobro! Oni koji su u vezama i brakovima – za vrlo kratko vreme vaš odnos se može popraviti, ukoliko je u prethodnom periodu bilo problema. U svakom slučaju – radošću i zabavom ispunjena sedmica!

Posao

Planete se polako sele u vaše polje karijere i pozicije, što znači da se pred Strelčevima sve više otvara period jakih poslovnih prilika i velikih aktivnosti u ovom sektoru. Da ne pričamo o tome da će i finansije lagano krenuti nekim normalnijim tokom. U ovoj nedelji su mogući vrlo važni dogovori ili sastanci sa osobama koje su poslovno jake i koje su na vašoj strani. Koristite svaku priliku, jer od onog što uradite sada zavisi koliko će vam se to isplatiti u narednim mesecima!

Novac

Mirnije i opuštenije funkcionisanje. Prilivi koje ste očekivali, dolaze.

Zdravlje

Stabilna zdravstvena situacija.

 

JARAC

 

Hrana

Vašem organizmu bi sada prijale namirnice koje sadrže veći postotak vode – lubenice, krastavci, zelena salata, grejpfrut, šargarepe, jabuke, paradajz. Takođe, možete sebi dozvoliti da češće konzumirate paste sa raznoraznim prelivima i povrćem – umesto mesa, naročito onog prženog ili pohovanog.

Ljubav

Pa dragi Jarčevi, izgleda da je konačno došlo i vaših pet minuta....Od ove sedmice Mars, Venera i Sunce u dobrom su aspektu prema vašem znaku – osobe koje vam dolaze će vas aktivirati, podsticati, davaće vam energiju da realizujete svoje ljubavne želje. Naravno, vama je trenutno najvažnija Venera jer ona i vlada vašim poljem ljubavi a kroz znak Device doneće vam osobe sa putovanja, one koji dolaze u vaše mesto posla ili privatnih poslova radi, ali doneće vam i one sa kojima ste poslovno povezani. Vaše sudbinsko polje je aktivirano i to jako – pa hajde da vidimo šta vam je ta sudbina namenila! Oni u vezama i brakovima – za vas jedna solidna sedmica, bez većih trzavica i problema.

Posao

Znate koliko dugo pričamo – budite strpljivi, istrajte, nemojte odustajati, doći će trenutak kada ćete naplatiti sve svoje napore i trud kroz poslovni segment? E, pa zvanično – u taj period „naplate“ sada ulazite. Pred vama su dani koji će aktivirati i vas, ali i one sa kojima ste do sada bili u kontaktu – sve će polako početi da se raspetljava, pokreće i dolazi na svoje mesto. Čak i ako ne završite sve što ste namerili baš u ovoj sedmici, ne brinite! Ovo je period koji će trajati prilično dugo i povoljan je po vas!

Novac

Znam koliko su vam bolna tačka te finansije, ali i ovde će sve početi da se rešava....

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom.

 

 

VODOLIJA

 

Hrana

Prijaće vam kuvana hrana – bilo da su u pitanju variva ili čorbice sa puno raznovrsnog povrća. Ono što biste trebali da izbegavate jeste jako začinjena hrana koja vam sada izuzetno prija, ali ne čini dobro ni vašoj liniji niti vašoj probavi.

Ljubav

Ukoliko je u prethodnoj sedmici (taj pun Mesec u vašem znaku je napravio dar mar) došlo do konfliktnih situacija ili tenzije u odnosu sa osobom koju volite – sada je vreme da se tlo smiruje i stvari ispravljaju. Znam da to možda ne izgleda kao lak zadatak i da su obostrani ego i sujeta po mnogim pitanjima jaki – ali sada je trenutak da krpite ukoliko se nešto rasparalo....Poslušajte i savet od strane prijatelja ili ako je potrebno – neka vam oni budu posrednici u situaciji, dok sve ne dođe na svoje mesto....Biće ovo dobro, samo je potrebno malo truda....Oni koji su slobodni – mnogo kontakata sa suprotnim polom u ovoj nedelji. E sad, koliko će vam ti kontakti „leći“ i odgovarati – to je već neko deseto pitanje....

Posao

Dobra sedmica da se u njoj napravi jedan solidan dogovor, da se ostvari jači kontakt sa osobama koje su poslovno dosta jake, ali dobra sedmica i da se saradnje i poslovi sa inostranstvom jače pokrenu. Takođe, ukoliko radite u sektoru usluga, slobodno očekujte da od ove nedelje stvari krenu mnogo bržim i jačim tempom. Generalno gledano – posle tenzije koju vam je doneo prethodni period, ovi dani će vam ipak proći laganije i sa obavezama koje ćete sa manje nerviranja i pritiska završavati....

Novac

Ulazite u period sa pojačanim finansijskim prilikama.

Zdravlje

Povremeni, manji problemi sa kičmom i krvnim pritiskom.

 

RIBE

 

Hrana

Kao da u ovoj nedelji teško odolevate iskušenjima, bilo da su u pitanju slatkiši, grickalice ili brza hrana, peciva. Apetiti će vam biti značajnije povećani tokom celog perioda, a naročito sredinom nedelje kada se možete bukvalno zatrpavati nezdravim namirnicama.

Ljubav

U ovoj sedmici Mars, Venera i Sunce ulaze u vaše polje emotivnih partnerstava. Ovo naravno nosi i pozitivnu i negativnu simboliku, sve u zavisnosti kakva je priroda i kolika je stabilnot vašeg odnosa. Ukoliko ste već u prethodnoj nedelji imali veći problem sa osobom koju volite, bojim se da bi ovo moglo samo da donese nastavak i produbljivanje nesuglasica. No, ne treba zaboraviti da sada postoji ogromna šansa da stvari sredite, ali na prvom mestu vi morate biti otvoreniji i spremniji za komunikaciju koja je realna i koja se ne bazira samo na vašim ustalasanim emocijama i očekivanjima. Oni koji su slobodni – pred vama je značajan period koji vam konačno može doneti ozbiljnu ljubavnu priču.

Posao

Komplikacije na poslu se rešavaju, tenzije se polako spuštaju i smiruju. Ulazite od ove nedelje u jednu mirniju fazu koja će isto biti ispunjena obavezama (bez mnogo posla ne možete da prođete u ovom periodu) ali koja će vam ipak doneti ako ništa drugo, a ono mentalnu rasterećenost. Dobijate dobre vesti i kada je vaše radno mesto ili pozicija u pitanju – šefovi će konačno pokazati koliko vas podržavaju, koliko veruju u vas i koliko su na vašoj strani.

Novac

Period povoljnijih novčanih prilika.

Zdravlje

Poboljšanje zdravlja. Dobra energija.

makonda-tracker