ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta očekuje vaš znak u periodu od 10. do 16. JUNA!

0

Neko će ove sedmice imati sreće u ljubavi, a nekog čekaju svađe sa partnerom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Hrana

Raznovrsno, raznovrsno....od svega po malo najbolja je kombinacija za ove dane. Ne preskačite povrće, i to ono sveže i ne okrećite glavu od jela koja nisu sa mesom. Ne sastoje se obroci samo od prženog ili pohovanog....a da se zasladite – voćna salata, naravno!

Ljubav

Vi vučete na svoju stranu, partner na svoju. Teško je da u ovoj nedelji može biti dogovora i kompromisa po pitanjima koja ste izneli na dnevni red. Nemojte dodatno talasati odnos koji je već u poslednje vreme nemiran – ili ostavite ono što vas muči „za neki drugi put“ ili makar nemojte dozvoliti da se nervoza uvuče između vas dvoje. Klonite se odluka koje su proizvod burnih emocija i nemira. Slobodni pripadnici ovog znaka odjednom će se naći pod „rafaljnom paljbom“ – sa svih strana vam dolaze ponude, predlozi za izlazak, okruženi ste osobama koje bi da ostvare ili prošire komunikaciju sa vama.

Posao

Pritisak na vas je evidentan i samo vi znate kako se trenutno nosite sa njim. S druge strane, okruženi ste „mlakim“ ljudima koji u suštini ne znaju šta hoće, pa samo prebacuju teret odgovornosti na vas i od vas očekuju da rešite njihove probleme. Vi se trenutno ne osećate sposobnim za to, pogotovo što imate svojih muka i obaveza preko glave. Povoljne informacije sredinom sedmice ulivaju vam nadu da ćete ubrzo napraviti neku značajniju promenu i rešiti se velikog dela opterećenja.

Novac

Lepi prilivi će vas sačekati tokom ove sedmice. Ipak, troškovi ih prate u stopu.

Zdravlje

Osetljiv želudac. Damama problemi sa hormonima.

 

BIK

Hrana

Pa ko će na jelo da misli kada u ovim danima ima toliko zanimljivih i podsticajnih momenata za vas? Pošto se od ljubavi i provoda ne živi, jel da...potrebno je s vremena na vreme ubaciti i po koji zalogaj...možete malo i da se opustite, dovoljno ste u pokretu, pa kalorije nestaju same od sebe.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom baš i nije vaša najjača stavka tokom ovog perioda. I voljena osoba i vi ste čas u odličnom raspoloženju, čas preosetljivi i reagujete na svaku sitnicu. Ako vidite da po nekim pitanjima

nema dogovora, pogotovo ako ste u prošlosti već pokušavali da ih rešite pa niste uspeli – savet je da se povučete iz rasprave i da ne dolivate ulje na vatru. Slobodni pripadnici ovog znaka – do kraja sedmice ćete verovatno odbiti more udvarača, ali vam jedna ili dve osobe ipak mogu privući pažnju. Za sada, biće vam zanimljivo da onako, lagano flertujete sa njima bez ikakvih posebnih planova.

Posao

Ništa se na poslu neće rešavati jednostavno i iz prvog pokušaja. Non stop će od početka sedmice izlaziti na dnevni red nove i nove komplikacije, ne toliko strašne da vas zablokiraju ali dovoljne da vam donose da morate da trčkarate na sve strane i da se nervirate. Bićete u kontaktu sa ljudima koji su ili preosetljivi pa reaguju vrlo burno na svaku sitnicu, ili pak zajedljivi, nervozni i pakosni. Možete da izađete na kraj sa svim ovim, ali će vas ove situacije prilično umarati.

Novac

Pojavljuju se mogućnosti za nove izvore prihoda. No, vi niste zadovoljni svojim finansijama.

Zdravlje

Osetljivo grlo. Blage alergijske reakcije.

 

 

BLIZANCI

Hrana

Ulaskom Venere u vaš znak – ukoliko budete pustili da vam se sva razmišljanja vrte oko toga kad ćete, koliko i šta pojesti...vrlo brzo ćete se zaokrugliti. Doduše, od nekih obaveza će vam zalogaj u grlu presesti..ili od nekih ljudi...

Ljubav

A u ovoj sedmici – problem bez problema. U prevodu – verovatno neće biti nikakvih trzavica, već pre natezanja sa voljenom osobom. Partner radi stvari na svoj način, vi radite na svoj....a ta dva načina sada je pomalo komplikovano uklopiti. Takođe, vaša su raspoloženja jako promenljiva i postoje oscilacije u emocijama pa ćete u jednom momentu želeti svo vreme ovog sveta sa osobom koju volite, a u drugom – želeti da partijate sa prijateljima i uživate u svojoj slobodi. Slobodni Blizanci – imate paralelnu komunikaciju sa više osoba i u svemu što se dešava uživate. Još ako se i neka prošlost aktivirala i bivši partner žarko želi da obnovi kontakt sa vama – e, onda je slika zaista kompletna.

Posao

Cela ova sedmica će vam proći u „kreni – stani“ fazonu. Jurnućete, pa će vas nešto zablokirati, otpočećete, pa ćete morati da se zaustavite....i tako redom. U suštini, početni momenat će biti dosta jak, ali će krajnji cilj biti teško dostići i realizacija će biti neizvesna. Zato u sve u šta ulazite, bilo da su to novi poslovni dogovori, papirološka pitanja ili traženje posla – nemojte previše očekivati i nećete biti razočarani ukoliko se vaše nade ne ostvare.

Novac

Kašnjenje priliva – očekujte isplatu u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Stomačna regija, alergije, oscilacije pritiska.

 

RAK

Hrana

Ne morate da se brinete kada je ishrana u pitanju. Uspeli ste malo da obuzdate svoj apetit, a i krećete se više. Ove sedmice će vam najviše odgovarati supe i čorbice, izbegavajte suvu hranu...zbog želuca. Zasladite se sladoledom ili voćnim salatama.

Ljubav

I oni koji su rođeni u znaku Raka, ali i oni kojima je ovo podznak – direktna opozicija Marsa i Saturna dešava se tokom ove sedmice u vašem polju ličnosti i polju ozbiljnih emotivnih partnerstava. Uz prisustvo Merkura, koji će još dodatno začinjavati situacije i „talasati“ vaše emocije – zaista je neophodno da sa voljenom osobom pronađete pravi način da razrešite bilo kakve nesporazume, pitanja koja vas opterećuju i isto tako – da ublažite i primirite potencijalne rasprave i svađe. Ovo su dosta komplikovani aspekti koje treba shvatiti ozbiljno – ne inatite se, ne dolivajte ulje na vatru, primirite se. Mogući su burni prekidi odnosa, konfliktne situacije, mentalni, čak i fizički napadi.

Posao

Ovi aspekti o kojima sam pričala u delu vezanom za ljubav, takođe će se osetiti i kroz posao ali na drugačiji način. Oni donose zatrpanost poslom, nervozu u kontaktu sa osobama koje su vam teške i previše zahtevne, ali sa druge strane – donose vam ogromnu snagu i energiju da se izborite za svoje ciljeve. Da, na vas će se sručiti veliki zahtevi od strane saradnika i nadređenih, ali ovo nemojte doživljavati kao kaznu – jer izlaskom iz njih kao pobednik, otvarate vrata svom napredovanju u poslu!

Novac

Uopšte vam nije jasno na šta vam novac odlazi, samo vidite da je novčanik prazan....

Zdravlje

Jaka nervoza, problemi sa spavanjem, teškoće sa varenjem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker