astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta očekuje vaš znak početkom juna!

0

Evo šta donose zvezde na polju ljubavi, zdravlja, finansija...

foto: Profimedia

STRELAC

 

Hrana

 

Trebali biste da pojačate hidrataciju organizma. Unosite više tečnosti, čajeva, voćnih sokova ili onih od kombinacije povrća i voća, vode – obične ili one blago mineralne. Od tečnosti jedino izbegavajte alkohol i preteran unos kafe i gaziranih napitaka.

 

Ljubav

 

Mlad Mesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava u ovoj će nedelji uneti dosta pozitivne energije u vaše ljubavne relacije. Iako je u vašem odnosu još uvek prisutna neka vrsta tenzije ili problema, bilo da su oni manji ili veći – ipak ćete u ovom periodu više pažnje obraćati jedno na drugo i lakše komunicirati. Ukoliko imate neke situacije koje su nerešene a koje vas muče – ostavite ih ove sedmice da miruju, rešavajte ih neki drugi put. Sada se samo opustite. Slobodni Strelčevi – vi ste prilično neaktivni u ovoj nedelji. Čak i ako postoje osobe koje vas zanimaju, sve to ostaje na „dugačkom štapu“ ili zbog toga što vi nemate vremena...ili zato što jednostavno nemate dovoljno pravog podsticaja i volje...

 

Posao

 

Poslovna svakodnevica se dodatno ustalasava – poslovi i obaveze se samo nižu jedna za drugom i vi ćete morati u velikoj meri da se posvetite ovom segmentu da biste sve stigli da odradite na vreme. Moguće je da će u ovom periodu do vas doći neki predlog ili ponuda – ali je teško da ćete uspeti da ovo do kraja dogovorite i realizujete. Možda je i bolje da sačekate, jer vam još uvek nisu u potpunosti jasni uslovi koji se vezuju za ovo što vam je ponuđeno.

 

Novac

 

Finansijski segment se u velikoj meri stabilizovao.

 

Zdravlje

 

Stres i nervozu nosite u sebi – pronađite izduvni ventil kroz pojačanu fizičku aktivnost.

 

JARAC

 

Hrana

 

Neka vaš doručak bude na vreme i obilniji od ostalih obroka. Jaja, sir, kvalitetni suhomesnati proizvodi, hleb sa semenkama. Možete slobodno dodati i malu porciju ovsenih ili ražanih pahuljica sa svežim voćem i kiselim mlekom. Ostali obroci neka budu duplo manji.

 

Ljubav

 

U nekim emotivnim pričama ovo će biti vrlo zanimljiva sedmica jer donosi vesti o prinovama....

Generalno gledano – postoji šansa da se između vas i partnera otvore pravi trenuci za neke priče i neka pitanja koja ste do sada možda izbegavali ili koja su vam pravila tenziju. Sada imate mogućnosti da otvorenije popričate o svemu, pa je iskoristite. Sredinom sedmice više vodite računa o partnerovim osećanjima – biće dosta povredljiv pa merite svoje reči i postupke. Slobodni Jarčevi – neko je vrlo privučen vama i šalje vam signale o svojoj zainteresovanosti. No, nije ovo jedina osoba koja se u ovom periodu mota oko vas. Postoje još minimum dve – na vama je kojoj ćete se prikloniti....i da li ćete....

 

Posao

 

Čini vam se da ste u periodu u kojem se stalno ponavljaju neka obećanja, ali vi realizaciju ne vidite. Takođe, pokušavate da pronađete rešenje za pitanja koja vas muče, ali dobijate neodređene odgovore ili savete sa kojima ne znate šta da uradite. Za to vreme, u poslovnoj svakodnevici – stvari se ubrzavaju, poslovi se prepliću a vremena je premalo da biste sve stigli da završite bez unutrašnjeg pritiska i tenzije. Samo polako, do kraja sedmice će se mnogo toga obaviti i rešiti.

 

Novac

 

Troškovi koji se uglavnom vezuju za kuću ili članove porodice samo „iskaču“.

 

Zdravlje

 

Bolovi u ekstremitetima, osetljivi disajni putevi.

 

 

VODOLIJA

 

Hrana

 

Ne komplikujte previše – vaša ishrana treba da bude svedena i lagana i jedino je bitno da sadrži i dovoljno gradivnih materija, ali i vitamina i minerala. Meso sa grilovanim povrćem i salatama, pirinač i riba – sami iskombinujte ono što vam najviše prija i što volite.

 

Ljubav

 

Uglavnom ćete funkcionisati u nekom ritmu koji je ustaljen i koji vama odgovara. Partner će imati par trenutaka tokom sedmice u kojima će biti kao muva bez glave i kada neće moći da obraća puno pažnje na vas, ali će vam to čak i odgovarati. Imate i vi svoje momente ove nedelje kada vam je potrebno malo mira i da budete sami sa sobom. U drugom delu ovog perioda voljena osoba će imati neki zanimljiv predlog za vas – prihvatite, pogotovo ako je to izlazak u većem društvu ili kraći put. Slobodne Vodolije – mlad Mesec u vašem polju ljubavi otvara mogućnost za nove emotivne prilike. Ima šanse da se nešto od ovoga pokrene već sada, a od sledeće nedelje – sigurno je da će toga biti više!

 

Posao

 

Mars i Merkur u vašem polju poslovne svakodnevice donose nove obaveze, ali i nove poslovne šanse.

Kako god okrenuli – ispada da vi ne uspevate da isplivate već da ste konstantno do guše u rešavanju situacija koje moraju biti završene „koliko odmah“. Neke od osoba sa kojima ćete biti u kontaktu će vam zaista ići na živce, ali vi to nekako uspevate stoički da podnesete i odradite sa osmehom na licu. Sve planove koje imate za nove projekte prolongirajte na još neko vreme...

 

Novac

 

I dalje ste u periodu pojačanih troškova, koji vas sačekuju bukvalno iza ćoška...

 

Zdravlje

 

Pokušajte da se odmarate što više. To vam je zaista potrebno.

 

RIBE

 

Hrana

 

Dijeta vam nije potrebna iako ste nabacili koje kilo viška – lako ćete vi to skinuti ukoliko samo malo povedete računa o ishrani. Izbacite obroke a naročito slatkiše i grickalice u večernjim satima i neka na vašem tanjiru bude više povrća.

 

Ljubav

 

Rešili ste da se više ne nervirate zbog gluposti i da sebe ne opterećujete kojekakvim sitnicama koje se vezuju za emotivnog partnera. Potrebna vam je ljubav, potrebno vam je da i vi na voljenu osobu izlijete sve ono što osećate i da što više vremena provodite sa njom. Zato ćete u ovoj nedelji pričati o ljubavi, uživati u ljubavi – gledaćete da u svakom trenutku budete sa osobom koju volite. Da će biti fino – hoće. Šta da vam kažem osim – uživajte. Slobodne Ribe – u vašem vidokrugu će u ovoj sedmici biti više osoba. Neke vam dolaze preko prijatelja, neke će se raspitivati za vas, a neke će povući i konkretnije poteze – sve u želji da vam se više približe. Uživanje vam je na domak ruke, ukoliko vi to odlučite.

 

Posao

U prvoj polovini sedmice ćete imati osećaj da se igrate gluvih telefona sa saradnicima. Niti ćete vi čuti i razumeti njih, niti oni vas. Takođe, informacije koje budete dobijali će biti neproverene i nesigurne i nemojte bilo kakve bitnije odluke zasnivati na njima. I tempo u poslovnoj svakodnevici će biti prilično žestok. Sve će se ovo u drugom delu nedelje primiriti i doći na svoje mesto, ali do tada ćete se pošteno oznojiti pokušavajući da stignete na sve strane i rešite sve prioritete.

 

Novac

 

Korektna finansijska situacija ove sedmice.

 

Zdravlje

 

Variranje pritiska, nesanica, manji problemi sa alergijama.

makonda-tracker