astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju u periodu od 22. do 29. aprila!

0

Zvezde su nam za ovu nedelju pripremile mnogo uzbudljivih događaja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

Hrana

U ovoj sedmici dogodiće se nešto što će vas bukvalno naterati da iz korena preispitate svoje životne navike i sklonosti kada je ishrana u pitanju. Ova sedmica je odlična da prvo odlučite o tome, a onda i da pokrenete velike promene.

Ljubav

Po nekim pitanjima vi i partner imate ista razmišljanja i stavove i lako vam je da se dogovorite. No, postoje i one situacije koje vas oboje uznemiravaju i koje iznova i iznova pokreću konflikte. Ovih drugih bi u ovoj sedmici moglo da bude više, pa bi bilo dobro da ne pokrećete ona pitanja za koja već negde znate da svaki put izazovu raspravu. Ovo je pogotovo naglašeno ukoliko su druge osobe „okidači“ za lošu energiju između vas dvoje. Slobodni pripadnici ovog znaka – više osoba je u vašoj blizini i nedvosmisleno vam pokazuje zainteresovanost. Ne izgleda mi da ćete u ovoj nedelji napraviti neki konkretniji odabir, već pre da ćete uživati u komunikaciji i dešavanjima.

Posao

Period velikih promena kod vas je već započeo, bez obzira na to što se vama može činiti kao da se situacija nije pomerila sa mrtve tačke. Da, vi trenutno vidite samo sitnice, ali baš ove sitnice će dovesti do korenitih promena i velikih dešavanja u narednom periodu. Neke naznake ćete dobiti već tokom ovog perioda i to najpre kroz kontakte sa ljudima koji vam daju dobre predloge i savete. U ovoj se sedmici ne zalećite sa konkretnim dogovorima – sačekajte da vam neke situacije budu malo jasnije.

Novac

Bez velikih oscilacija tokom ove sedmice. Nešto veći troškovi u prvoj polovini perioda.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Samo je stres nešto više naglašen...

JARAC

Hrana

Teško vam je da u ovoj nedelji održite neku svoju dnevnu rutinu po pitanju ishrane. Postojaće velike oscilacije zbog velikog broja obaveza i manjka vremena. Trudite se da makar doručak ne preskočite i da glad ne utoljavate brzom hranom, grickalicama i slatkišima.

Ljubav

Neke vam situacije nisu baš najjasnije. Osećate da postoje neizgovorene stvari između vas i voljene osobe i da su one trenutno barijera za opušteno funkcionisanje i laganu atmosferu. Te neizgovorene stvari mogu biti i sa vaše strane, pa se preispitajte – šta je to o čemu ćutite, a što vam stoji u mislima? U svakom slučaju, u vašim će emotivnim relacijama tokom ove sedmice biti mirno, ali ćete i jedno i drugo povremeno osećati da nešto ne funkcioniše kako treba....Slobodni Jarčevi – iako je to za vas pomalo neuobičajeno, možete se brzinski odlučiti da se vidite sa nekim koga od skoro znate, ili sa kim ste ostvarili kontakt preko društvenih mreža. Ovo može biti zanimljiv i inspirativan susret....

Posao

U komunikaciji sa saradnicima, u dogovorima, a pogotovo ukoliko ugovarate uslove nekog posla – budite posebno oprezni tokom ove sedmice. Mnogo toga nije baš onako kao što izgleda i mogu se potkrasti i nesporazumi, i lažna obećanja. Ne žurite sa odlukama i potrudite se da budete sigurni milion i jedan posto pre nego što stavite svoj potpis ili napravite dogovor. Ni odnos sa kolegama neće biti baš sjajan – non-stop ćete imati utisak da nisu iskreni ili da vam sakrivaju bitne informacije.

Novac

Ako dogovarate dodatni poslovni angažman – savet je da naplatite unapred, da se ne biste načekali do isplate novca koji ste zaradili. Ukoliko prodajete nešto – pazite da vas ne prevare.

Zdravlje

Alergije, osetljivost na promene vremena, manji problemi sa sinusima.

 

 

VODOLIJA

Hrana

Vodolije su ušle u novu životnu fazu kada je ishrana u pitanju. Izašli ste iz perioda neumerenosti i sada ćete mnogo lakše kontrolisati svoje apetite, ali i voditi računa da se hranite što zdravije možete. Ovo će vam ići mnogo lakše nego što ste očekivali.

Ljubav

Konačno vi i partner imate vremena da se više posvetite jedno drugom, pa bi možda najbolje bilo ako biste uspeli da ugrabite koji dan i odete negde na kraće putovanje. Takođe, vaša komunikacija će se znatno popraviti i više ćete uživati u zajedničkim momentima i lepoj energiji koja je sada prisutna. Doduše, biće sredinom nedelje jedan kratkotrajan momenat nervoze, ali ovo ćete lako prevazići. Slobodne Vodolije će živnuti, pokrenuti se i više uživati i u izlascima, u druženjima, ali i u novim poznanstvima. Više osoba u ovoj nedelji može pokazati zainteresovanost za vas, a vi ćete uživati u komunikaciji sa njima i u lepoj energiji koja čini da se osećate baš dobro....

Posao

I u poslovnom segmentu ste se jako pokrenuli i konačno otpočeli sa realizacijom ideja koje već duže vreme nosite u sebi. Ovo je pravi trenutak za kontakte sa ljudima, za dogovore, sastanke, kraća putovanja – bilo da su ona poslovna, ili jednostavno želite da predahnete od svega i ponovo napunite baterije. Prepustite se ovoj kreativnoj energiji koja sada postoji kod vas da vas nosi, jer vas očekuju veliki pomaci na bolje. Imajte više vere u sebe i u ono što radite.

Novac

Novac će vam se izvlačiti iz džepova, a ova je sedmica nepovoljna i za ozbiljnije kupovine – potrošićete više nego što ste planirali.

Zdravlje

U ovoj sedmici – odlično.

RIBE

Hrana

U ovoj sedmici bi bilo dobro ukoliko biste uspeli da ograničite konzumiranje slatkiša, grickalica i da ne jedete u večernjim satima. Potrebno vam je povrće, voće, riba, više tečnosti – i zarad održavanja telesne težine, ali i da biste izbegli probleme sa varenjem ili lošijim kvalitetom kože.

Ljubav

Vi i partner ste suštinski i jako povezani i evidentno je da postoji emocija koja vas spaja – to je ono što je dobro u vašem odnosu. No, ono što je loše jeste da ste u ovoj nedelji pod nekim čudnim uticajima koji će vam u jednom momentu donositi odličnu energiju, a u drugom – stvarati tenziju. Ova tenzija najpre može dolaziti iz razloga što vama neki partnerovi postupci nisu jasni i nikako ne uspevate da to prevaziđete, pustite. Nemojte dozvoliti da vam sitnice stvaraju toliku nervozu. Volite se, to je jedino važno. Slobodne Ribe – ukoliko već niste zainteresovani za nekog, takva osoba se može pojaviti baš u ovoj sedmici. Neko će vam zakoračiti u život i uneti pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.

Posao

Neke situacije koje su vama vrlo važne su se pokrenule i za sada se sve odvija onako kako biste vi želeli. Nekim Ribama sada mogu doći i neočekivane poslovne ponude i prilike o kojima biste zaista trebali da ozbiljno razmislite. Generalno gledano – iako i ova sedmica može doneti neke nesigurnosti i sigurno je da ćete i dalje biti zatrpani obavezama na dnevnoj bazi – ovo je za vas dobar period koji će pokrenuti mnogo toga. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima – obostrana nervoza.

Novac

Zadovoljavajuća finansijska situacija.

Zdravlje

Vodite računa u saobraćaju. Takođe – mogućnost povreda.

 

 

makonda-tracker