AStro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 24. februara do 3. marta!

0

Po svemu sudeći biće ovo veoma "čudna" nedeljna na svim poljima...

 

Lav

 

Posao

Nedelja može doneti niz neprijatnih iskustava ukoliko budete pokušali da improvizujete nešto što nije dozvoljeno. Tražite način da opravdate svoje postupke, ali nailazite na nerazumevanje i osudu okoline. Vaš trud može biti isplativ jedino ukoliko dnevni ritam unapred osmislite i disciplinovano istrajete u planu, uprkos svim iskušenjima koja će vas ometati.

 

Ljubav

Čeznete za nekim promenama, ali niste sigurni šta biste da menjate. Pošto kod vas, često, sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život, svesni ste da ako nešto konkretno preduzmete, sve stavljate na kocku. Svaka neizvesnost vam uliva neopisiv strah i potrebu da odustanete.

 

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

 

Devica

 

Posao

Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju nesigurnost. Verujte sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče. Ne uslovljavajte svoje raspoloženje uspesima, jer svako odlaganje može biti ozbiljan okidač za pad energije, što bi se odrazilo čak i na fizičkom planu.

 

Ljubav

Nije vam lako da kontrolišete svoj bes pa je u ovom periodu najbolje da nekako izbegnete ozbiljne teme i svaku provokaciju prećutite. Bez obzira na to koliko ste ubeđeni u svoju dobronamernost i ispravnost, budite uvereni da će, ove nedelje, svaka vaša reč biti pogrešno shvaćena.

 

Zdravlje

Bolovi u leđima.

 

Vaga

 

Posao

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv. Bliži se trenutak realizacije nekih projekata kao i prilika za potpisivanje novog ugovora.

 

Ljubav

Postoji opasnost da brzopleto donesete odluku koja vam ne bi donela pravo rešenje. Idealno bi bilo kada biste, pre bilo kakvog konkretnog poteza, još jednom dobro o svemu razmislili. Možda uzrok vašeg nezadovoljstva leži u neraščišćenom odnosu s osobom iz prošlosti.

 

Zdravlje

Čuvajte pluća.

 

Škorpija

 

Posao

Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam postaju kao godine. Nestrpljivost vas remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Uzdajte se u sebe jer vas očekuju povoljni razgovori, pregovori pa i ugovori kao i stabilizacija na polju finansija. Budite istrajni u svemu što radite jer se neke prilike neće skoro ponoviti.

 

Ljubav

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme. Vaša posesivnost postaje naporna za sve, pa i za vas.

 

Zdravlje

Bolovi u leđima.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker