astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje od 11. do 18. februara

0

Ispred nas je veoma uzbudljiva nedelja!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Posao: Nedelja počinje velikom tenzijom i naglom promenom situacije na svim poljima. S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rešenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju, jer šta god da izaberete, neko će se ljutiti.

 

Ljubav: Kako u poslu tako i u ljubavi, ovih dana, ne cvetaju vam ruže. Ukoliko svoju tenziju budete emitovali na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam mogu pomoći bliski prijatelji, ako im se poverite.

 

Zdravlje: Glavobolja.

 

Bik

 

Posao: Pod velikim ste pritiskom. Nakon neprijatnih iskustava primorani ste da donesete važnu odluku. Bez obzira na to koliko ste uznemireni, tenzija će popustiti istog trenutka kada budete prelomili i jasno se opredelili. Kraj nedelje može doneti još jedan preokret koji će vam dodatno rasvetliti situaciju. Budite strpljivi i ne žurite sa zaključcima.

 

Ljubav: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste ove dane proveli u miru. Sva je prilika da će se, paralelno s poslom, rasplamsati i emotivni požar. Kako god da se postavite teško ćete izbeći turbulenciju. Ako prihvatite da u životu nekada ne zavisi sve od vas, lakše ćete savladati izazove.

 

Zdravlje: Nesanica.

 

 

Blizanci

 

Posao: Kako god da se ove nedelje postavite, raspoloženje će zavisiti od finansija. A kada smo već kod novca, pripremite se na stres, jer vam predstoji neočekivani trošak. Krenite u susret ovom tranzitu tako što ćete se hitno presabrati i pronaći zaostale neplaćene račune na koje ste zaboravili. Budite oprezni i u saobraćaju, moguće su štete.

 

Ljubav: Vi kao da spavate. Voljena osoba ne vidi vas, ali ni vi nju. Ukoliko ste u prošlosti skrivali veliku tajnu, ovih dana ona može da postane javna. Nedostatak komunikacije, prećutkivanje i odlaganje važnih razgovora može da proizvede ozbiljnu krizu iz koje ćete se teško izvući.

 

Zdravlje: Čuvajte se gripa.

 

Rak

 

Posao: Ovi dani su obeleženi opštom tenzijom i neprijatnim događajima u koje su uključeni pripadnici svih astroloških znakova. Vi ste kao generator, osećate i upijate svaku vibraciju koja je oko vas. Loša strana vaše preosetljivosti je upravo u tome što ste skloni da vodite tuđu brigu, čak i na svoju štetu. Čuvajte se intriga.

 

Ljubav: Povlačite se u sebe. Možda vam neke nesuglasice s voljenom osobom deluju lošije nego što to zaista jesu. Ako biste se, umesto ćutanja, opredelili za otvoren razgovor, shvatili biste da problem nije između vas, već je posledica trenutno lošeg raspoloženja.

 

Zdravlje: Problemi sa želucem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker