astro

LJUBAVNI HOROSKOP: Dan zaljubljenih je blizu, proverite da li će vam zvezde biti naklonjene

0

Saznajte šta vas očekuje u prve dve nedelje februara na ljubavnom planu.

foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Ljubavni horoskop za 14. februar, Dan zaljubljenih, biće sigurno jedan od najradije čitanih, a mi vam danas pružamo samo mali početak - uvod u to kako će nas zvezde voditi u prve dve nedelje februara.

 

OVAN

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspevati da odražavate solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.

 

BIK

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

 

 

BLIZANCI

Izgledan je odličan provod sa prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući to to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

 

RAK

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

 

LAV

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vreme je za tako nešto.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker