astro

NEDELJNI HOROSKOP: Ovo nam zvezde predviđaju do 9. decembra

0

Čeka nas uzbudljiva nedelja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Posao

Tokom ove nedelje uspostavljate kontakte sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Ipak, u prvoj polovini perioda, izbegavajte rasprave sa saradnicima. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, možete da očekujete priliv novca, a umetnici i sportisti promene na poslu ili napredovanje u karijeri.

 

Ljubav

Pozicija Venere, planete ljubavi i vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, pod uticajem retrogradnog Urana iz vašeg znaka, donosi vam nove kontakte i poznanstva. Aspekti vašeg vladaoca Marsa najavljuju susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima.

 

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

 

Bik

 

Posao

U prvoj polovini perioda, možete da očekujete novčane dobitke preko saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, donosi vam kontakte sa potencijalnim partnerima, naročito ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa. U drugoj polovini nedelje izbegavajte nepotrebne troškove.

 

Ljubav

Aspekti Marsa, planete erotike, u prvoj polovini perioda, nagoveštavaju uzbuđenja na emotivnom planu. Klonite se rasprava sa partnerom ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. Slobodnim Bikovima, krajem nedelje, može da se dopadne Vaga. Škorpija misli na vas, a Devica vam šalje SMS.

 

Zdravlje

Konzumirajte biljne čajeve.

 

 

Blizanci

 

Posao

Bilo bi dobro da već početkom nedelje poslušate savet Bika ili Jarca. Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, do 5. decembra, upozorava da izbegavate rasprave sa mlađim kolegama, kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Dogovor sa strancima, krajem perioda, povoljno utiče na finansijsku situaciju.

 

Ljubav

Početkom nedelje možete da odete na zajednički put sa partnerom. Dame rođene u poslednjoj dekadi, posle 5. decembra očekuje susret sa osobom od koje ih deli veća razlika u godinama. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, možete da upoznate nekoga ko neće biti iskren prema vama.

 

Zdravlje

Pazite se povreda u kući.

 

Rak

 

Posao

Pozicije Marsa, vladaoca astrološke kuće karijere, kao i Sunca, u drugoj polovini nedelje, povoljno utiču na vaše finansije. Ipak, trebalo bi da izvzbegavate konflikte sa mlađim saradnicima. Pazite na svoje izjave, ako ste prisutni u javnosti zbog posla. Krajem perioda bilo bi bolje da izbgavate rizične finansijske transakcije.

 

Ljubav

Pozicija Venere, simbola emocija, u astrološkom polju ljubavi, donosi vam susret sa umetnikom ili sportistom. Posle 5. decembra u vaš život može da uđe neko ko će vam mnogo značiti. U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, oko 7. decembra, udvaraće vam se osoba koju ćete upoznati na poslovnom skupu.

 

Zdravlje

Nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker