ASTRO

Nedeljni horoskop za period od 15.10. do 22.10.: Device, bivši partner vam nudi susret, razmislite šta ćete!

0

Proverite šta vam zvezde kažu... 

foto: Profimedia

OVAN

Hrana

I u ovoj ste nedelji razapeti na sto strana i imate problem sa manjkom vremena. I pored ovakve vaše užurbanosti, ne dozvolite da vaš organizam, ali i imunitet trpe zbog neadekvatne ishrane. Pojačajte je kaloričnijim namirnicama, ali i belim lukom, celerom, limunom.

Ljubav

Ne možete se baš pohvaliti kvalitetnom komunikacijom sa partnerom u ovom periodu. U prevodu – gledajte da se žestoko ne „potkačite“, pogotovo u prvom delu sedmice, jer reč po reč i situacija može očas posla kulminirati. Moguće je da vas partner pritiska po nekim pitanjima i probija vam mozak jednim te istim pridikama, ali zarad očuvanja vašeg odnosa – iskulirajte. Usamljeni – na prvom mestu i dalje je strast, ali svesni ste i sami – ona vas može uvući u raznorazne, manje ili više komplikovane veze i vezice. A bivši? Pa, kao da vas vrebaju sa svih strana – gde god krenete, naletite na nekog od njih....ili vas se ničim izazvano sete i pošalju vam poruku....Savet – ne vraćajte se u prošlost, tamo ste već bili....

Posao

Vrlo, vrlo tokom ove nedelje obratite pažnju na papirološka pitanja. Takođe – ako se dogovarate sa nekim, ne potpisujte bez da ste dobro proučili svaku, pa i najmanju stavku ugovora. Na sve ovo – neki saradnici se jednog dana ponašaju korektno i poslovno, a već sledećeg vas nešto presiraju, nameću vam svoja mišljenja....jednom rečju – nerviraju vas i unose vam nemir u svakodnevno funkcionisanje. Pokušajte da imate strpljenja u nekim situacijama. Neka vam jezik ne bude brži od pameti....

Novac

Novca će biti više nego inače, ali će vas neki nepredviđeni troškovi izbaciti iz takta. Ako razmišljate o uzimanju kredita ili refinansiranju – ne žurite, razmislite još jednom....

Zdravlje

Raznorazne upale i infekcije kao da samo čekaju na vas. Takođe – skloni ste povredama, budite nešto oprezniji na dnevnoj bazi.

 

 

BIK

Hrana

Ove nedelje vam je apetit izuzetno pojačan. Kao da ste ušli u jednu od svojih hedonističkih faza – sve volite, sve vam prija, u svakom zalogaju uživate. Ukoliko ste započeli sa nekim novim režimom ishrane ili sa dijetom – malo je verovatno da ćete ovo uspeti da održite...

Ljubav

Vrlo, vrlo nezgodna sedmica za one odnose koji nisu stabilni ili za one emotivne relacije gde je već neko izvesno vreme vruće – hladno situacija. Jedna reč može izazvati buru koja može itekako da se završi prekidom. Ukoliko je to priča koja vas muči i opterećuje – onda je to sasvim ok....i vreme je da se preseče nešto što odavno nije dobro. Ali, ukoliko želite da ostanete sa trenutnim partnerom, onda pokušavajte da balansirate.....A usamljeni? Prošlost se sve više približava, meteorskom brzinom....Neki od vas je jedva očekuju, drugi se pomalo plaše šta ta prošlost u budućnosti može doneti....No, izvesno je da je mnogo toga ostalo nedorečeno....možda i jeste vreme da se stvari konačno raščiste.

Posao

Biće više situacija tokom ove nedelje koje će vas mentalno iscediti. Vi nećete biti osoba koja izaziva problem, ali ćete imati utisak da ste magnet za svaku vrstu konflikta, bilo sa saradnicima, bilo sa autoritetima ili sa osobama koje su korisnici vaših usluga. Još ako se i neka pravno legalna, zakonska problematika umeša – e onda će situacija biti kompletna. Vi funkcionišite samo polako, samo lagano – budite korektni prema drugima čak i kada su oni ne baš dobro raspoloženi i nervozni.

Novac

Em će biti nekih informacija vezanih za posao koje vam se neće svideti, em će biti par većih troškova koji će vam poprilično isprazniti džepove.

Zdravlje

Svi oko vas nešto kašljucaju, šmrkću.....Vi se još dobro i držite, ali vas tokom ove nedelje ipak može saplesti jedna manja prehlada....

 

BLIZANCI

Hrana

Prave ste „Toze nervoze“ u ovoj sedmici i sigurno je da ćete po pitanju apetita ići iz krajnosti u krajnost – čas gladni kao vuk, čas mrljavite po tanjiru i preskačete obroke. Uzimajte više tečnosti i ne jedite s nogu – preskačite brzu hranu, grickalice i slatkiše. To pravi obroci nisu.

Ljubav

Nije strašno, ali nije ni savršeno u vašim partnerskim odnosima. Imaćete utisak da taman prevaziđete jedan problem, kad eto ga novog, spremnog da ga – naravno vi rešavate. Partner je nekako sporovozan, sve je prepustio vama, a vi se nervirate i raščišćavate, gunđajući u sebi. Problem nije u vama dvoma, već u okolnostima koje su oko vas. Proći će, samo polako i bez stresa. Ukoliko ste usamljeni, ima tu nekih vrlo zanimljivih dešavanja. Sigurno je da se pojavio neko zbog koga povremeno u mozgu imate minijaturne zemljotrese i ne znate gde udarate. Vrtite se jedno oko drugog, flertujete, čačkate se – jednom rečju – muvate se sve u šesnaest. A i neko iz prošlosti vas se setio. Ali kasno, više vas ne zanima..

Posao

Neke dobre vesti, prijatne informacije, najave novca ili napredovanja – obeležiće ulazak u ovu sedmicu. Da je lepo, lepo je – pogotovo ako ste to prilično dugo čekali. No, to ne znači da vam je ova sedmica mirna. Izgleda meni da ćete se vi lepo natrčati i dobrano oznojiti na poslu. Moraćete da ispravljate i rešavate mnogo toga, da se možda bakćete i sa papirima ili sa nekim zakonskim procedurama. Sve u svemu – jedna vrlo brza, ne toliko loša, ali prilično zamarajuća nedelja za vas.

Novac

Kako god okrenuli – izgleda da stabilnost po pitanju finansija trenutno ne možete da postignete. Non stop imate osećaj da ste na klackalici.

Zdravlje

Kašljanje, kijanje, šmrckanje, prehlade svih vrsta. Čuvajte grlo, čuvajte bronhije i pluća. Pravi ste mamac za bakterije i viruse.

 

RAK

Hrana

Uhvatiće vas neka prolazna neraspoloženja tokom ove sedmice, neki emotivni, mentalni „padovi“ pa će vam svaka hrana biti neukusna, nećete biti ni malo gladni i nećete uživati ni u najomiljenijim jelima. Ako ništa drugo, makar konzumirajte više voća i više tečnosti, naročito čajeva.

Ljubav

Partner nešto ljubomoriše, samo vas nervira svojim postupcima i rečima – a vi se trudite da stvari ispravite, sredite, da pronađete rešenje i sve izgladite. Iako u nekim momentima može izgledati kao da je vaš trud uzaludan – nemojte odustajati, naravno – ako su ovakve situacije do sada bile retke i ako odnos vredi truda jer sve se ipak može srediti. Ukoliko vaš odnos doživi veći, ko zna koji po redu u nekom dužem vremenskom periodu, potres – možda je i vreme da pustite, da svedete račune i da nastavite dalje sami. Oni koji su usamljeni – prošlost je aktuelna, i sada ako to želite – možete obnoviti staru ljubavnu priču. Ako je baš to ono što vam srce i duša hoće – ne slušajte druge, vratite se unazad.

Posao

Posvećeni ste ciljevima koji su vam bitni, ali to ne znači da će ih biti lako i ostvariti tokom ove sedmice. Pripremite se na dosta sporosti i na nešto komplikovaniju i težu komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Povremeno će vas hvatati nervoza, ali ne dozvolite da se odrazi na vaš učinak na poslu. Neke haotične situacije krenuće da se polako smiruju u drugom delu sedmice. Rešavanje papirologije koja vam je vrlo važna jeste na vidiku. Neki od vas dobiće i jako povoljne vesti koje su dugo čekali.

Novac

Iako i dalje niste u periodu finansijske stabilnosti, uspećete da zapušite neke „rupe“ koje će se povremeno javljati. Očekuje vas novac koji vam neko duguje ili nešto što niste do sada naplatili.

Zdravlje

Stariji Rakovi će imati problem sa kostima, zglobovima, kičmom, zubima. Kod mlađih – manje urinarne infekcije ili viroze.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker