ASTRO

Nedeljni horoskop za period od 11.06. do 17.06. : Zauzete Device pripremite se za veliki ljubavni izazov

0

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.
 

Flert
Flertfoto: Profimedia

Ovan

 

Hrana
U ovoj sedmici su vam vaši živci najpreči, pa gledajte da ih sačuvate, a pogotovo ne jedite kad ste nervozni, jer će vam hrana ili pasti kao kamen na želudac, ili nećete moći da jedete od nervoze. Odgovaraju vam mali obroci, ne pretovarujte stomak, jer će postojati problem sa varenjem!

Ljubav
Da je situacija sa partnerom dobra – pa i nije. Već neki izvestan period sve „puca“ – od ljubomore, od rasprava, od nezadovoljstava, od loše komunikacije. Ukoliko puštate da se sve rešava samo od sebe, budite sigurni da će se rešiti, da – ali na najlošiji mogući način, jer vas i na dalje čeka ako ne ista, a ono gora situacija. Zato, drage i dragi moji – ukoliko imate nameru da održite odnos u kojem ste, koristite uticaj mladog Meseca u vašem polju komunikacije! Sedite sa voljenom osobom i otvorite karte. Ako treba da se mirite – mirite se, a ako treba da se razilazite – bar se raziđite kao ljudi! Ukoliko ste slobodni, nova poznanstva, ali i velika strast su tu. Dobro da se nešto započne. A gde vas vodi – to sada nije važno..

Posao
Odlična nedelja da se realizuje jedan, prilično važan poslovni dogovor. Da se „bace“ potpisi i sve zaključi kako treba. Čak i nezaposleni mogu da se „ovajde“ i pronađu, možda privremen ili na kratak ugovor, ali dosta solidan posao. U svakom slučaju – ovo vam je sedmica dobra za realizaciju, dobra za dogovore, za kretanje, čak dobra i za privatne poslove, ali samo one koji funkcionišu već duži niz godina. Nije dobra za uplitanje u rasprave sa starijim kolegama ili šefovima, jer će vas „saseći“ – i imaće pravo!

Novac
Finansijska situacija ide ka poboljšanju. No, morate obratiti pažnju na ponedeljak i utorak, jer u tim danima ste skloni da previše potrošite ili da nešto preplatite.

Zdravlje
Tegobe sa stomačnim delom više će potkačiti starije Ovnove. Mlađi bi morali da nađu izduvni ventil za nervozu.

 

Bik

 

Hrana
U prvih par dana možete toliko preterivati kada je hrana u pitanju, toliko se prepuštati užicima da će i vama u jednom trenutku biti jasno da ovako više ne može. Mlad Mesec vam daje priliku da zaista, iz korena promenite nešto, a samim tim se osećate bolje i budete zdraviji!

Ljubav
Varijanta vruće – hladno po pitanju emotivnog odnosa u kojem ste, nastavlja se i dalje. Sam početak nedelje vas dočekuje u jednoj vrlo uzburkanoj fazi, imaćete osećaj da se i partner, ali i kompletna situacija urotila protiv vas i možete reagovati prilično burno. Ako na scenu stupi i ljubomora, sigurno je da ćete ove dane provesti u veoma vatrenoj atmosferi. Naravno, najbolje je iskoristiti je za zajednički odlazak u spavaću sobu umesto za rasprave, pa pokušajte da poslušate ovaj savet....Ukoliko ste slobodni, odnos sa nekim od prijatelja već se poprilično uzburkao. Evidentno je da je to mnogo više od prijateljstva, ali ni vi ni druga strana ne povlačite konkretan potez, već se igrate glupih igrica....

Posao
Pojedini Bikovi će vrlo ozbiljno početi da se interesuju za pokretanje privatnog posla. Vreme je da se ovom segmentu posvetite, jer ste ušli u fazu kada je pokretanje i moguće i poželjno. Mlad Mesec u vašem polju posla i finansija daje vam vetar u leđa – pa izvolite, usudite se da zakoračite u nešto nepoznato! Generalno gledano – manji problemi u partnerskim odnosima i saradnjama, uglavnom zbog toga što ni vi ni druga strana trenutno ne težite kompromisu, već želite da isterate svoje.

Novac
Popravljanje finansijskog segmenta je tek naglašeno, pa tokom ove sedmice ipak nećete imati potrebnu stabilnost. Obratite pažnju prilikom kupovine – skloni ste da potrošite više od planiranog.

Zdravlje
Pored potrebe da promenite nešto u načinu ishrane, trebali biste ozbiljno da uzmete u razmatranje neki vid rekreacije.

 

Blizanci

 

Hrana
Potrebni su vam obroci sa više biljnih vlakana i proteina. Takođe, bilo bi dobro da obroci ne budu previše obilni. Obzirom da je ove sedmice mlad Mesec u vašem znaku, možete napraviti velike promene po pitanju ishrane, koje će vam od samog početka izuzetno prjiati.

Ljubav
Zauzeti Blizanci tokom ove nedelje traže „izlaz“ i bekstvo iz ne baš toliko dobrog odnosa sa partnerom. Nekih situacija vam je već preko glave, ali se iskreno rečeno – ni ne trudite da ih rešavate, jer vas mrzi da non stop ponavljate jedno te isto, a da se ništa ne kreće na bolje. To bekstvo može biti kroz više kontakata sa društvom, ali kod nekih od vas - i kroz naglašena flertovanja, ili preko društvenih mreža, ili preko poslovnog segmenta. Savet – iako smatrate da imate situaciju pod kontrolom, zapitajte se kuda vas sve ovo može odvesti....Ukoliko ste slobodni – neko nov vam može iznebuha upasti u život i totalno vas „poremetiti“. Može da „padne“ brzinsko, ali vrlo snažno – zaljubljivanje.

Posao
Mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti tokom ove sedmice donosi vam ulazak u novu životnu fazu, koja će se između ostalog, odraziti i kroz poslovni segment. U prvom delu ove sedmice shvatićete da neke stvari ne radite na pravi način i da je promena neophodna. Razmislite dobro o potezima koje ćete povući, jer će oni obeležiti duži naredni period za vas. Prvi deo nedelje može vam doneti neke manje neprijatnosti na poslu, moguće i probleme sa kolegama koji vam rade iza leđa...


Novac
„Napad“ troškova, ali i dugovanja kreće na vas od samog početka nedelje. Ne padajte u dubiozu, ubrzo ćete izaći iz ovih problema.

Zdravlje
Problemi sa stomačnim delom kod starije generacije ovog znaka. Mlađi – glavobolja i nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker