ASTRO

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 4. do 10. juna

0

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.
 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

 

Hrana
Apetit je taman „kako treba“, vaše raspoloženje je na nivou i ove sedmice nema nekih posebnih saveta za vas. Jedino biste mogli da malo smanjite slatkiše i sladolede i da ih zamenite voćem i voćnim salatama.

Ljubav
„Razradili“ ste se na društvenim mrežama, samo komentarišete, objavljujete slike, šalite se – i nije ni čudo što privlačite pažnju mnogih, pa vam je inbox prepun i simpatične, ali i one manje simpatične prepiske. Ovo vam jako prija, pa ćete verovatno poželeti i da nekoga od svojih „prijatelja“ ili pratioca i upoznate uživo. Ako niste fan društvenih mreža, aktivni ste ovako – izlazite maltene svakog dana ili se makar družite sa prijateljima u obližnjem kafiću. Sva ova dešavanja daju predispozicije za nova poznanstva i za intelektualnu aktivnost, a da li će biti i nešto više od toga – to tek treba videti....Ukoliko ste zauzeti, partner može biti ljubomorniji i posesivniji nego inače, pa na taj detalj obratite pažnju...

Posao
Kvadrat Sunca i Merkura sa Neptunom u vašem polju komunikacije, susreta – upozorava vas da obratite pažnju prilikom konkretizacije nekih dogovora. Morate biti skoncentrisani i izdetaljisati ama baš sve, nemojte se voditi onim – to ćemo precizirati „u hodu“, jer na taj način možete samo sebi naškoditi. Ne budite lakoverni, ali ni previše samouvereni. Ukoliko se nešto više fokusirate, još biste mogli ostvariti i jako dobre dogovore i nove poslove. Takođe, smanjite impulsivnost prema onima sa kojima radite.

Novac
Ukoliko se zatrčite u neki posao, možete ostati na gubitku. Takođe, ove su vam nedelje pojačani troškovi, tako da morate voditi računa o svakom dinaru.

Zdravlje
Ne sedajte umorni, nenaspavani ili pod dejstvom alkohola za volan. Starijim Ovnovima – meteoropatske reakcije.

 

 

Bik

 

Hrana
Na prvo mesto biste trebali da stavite hidrataciju ove nedelje. I ne – to ne podrazumeva alkoholna ili gazirana pića. Potrebna vam je stara dobra voda, sokovi od voća ili povrća, i naravno – namirnice koje u sebi sadrže veći procenat vode.

Ljubav
Ove nedelje tako lepo možete da se „zakačite“ za nekog preko društvenih mreža, prijatelja ili eventualno preko posla da je to prosto divota! Tu negde oko polovine sedmice vam je baš „crvena zona“ za ovakve situacije. Da vas sve što se dešava može poprilično opiti, to stoji svakako. Sad, da li je osoba u koju ćete da se zaljubite preko ušiju baš ona prava ili baš za vas - to je već neko drugo pitanje. Meni lično ne izgleda da je vaša simpatija baš u potpunosti iskrena, ali možda i grešim. Vredi probati svakako....Što se tiče onih koji su u vezama, jedan dan super, drugi dan varnice šibaju na sve strane! Najveći problem će biti ljubomora i neki pokušaji kontrole, i sa vaše ali i sa partnerove strane....

Posao
Poslovni segment bi trebao da bude dosta korektan tokom ove nedelje. Ipak, postoje situacije na koje biste trebali da obratite pažnju. Može se dogoditi da zaboravite na neke obaveze, da napravite grešku, ili da pak imate problem papirološke prirode. Takođe, itekako je moguće da će atmosfera na radnom mestu biti povremeno jako čudna, dosta toga će biti nedefinisano i nejasno, a možete u nekom momentu pomisliti i da vam neko od kolega radi iza leđa. Vi gledajte svoje obaveze i usmerite se na njih.

Novac
Stoje vam izdaci koji se uglavnom vezuju za kuću ili za članove porodice. Mogući su kvarovi kućnih aparata, pa ćete biti prinuđeni da tražite pomoć majstora...

Zdravlje
Zdravstveni segment kod mlađih Bikova je korektan. Stariji pripadnici znaka bi više trebali da obrate pažnju na stomak.

 

Blizanci

 

Hrana

U ovoj nedelji treba izbegavati alkoholne napitke, ali i veće količine energetskih pića, kafu. Bolje se rashladite sa čašom limunade sa malo leda ili bilo kojim drugim sokom od svežeg, ceđenog voća. Stomak će vam nešto biti osetljiviji, pa vodite računa o kvarljivim namirnicama.

Ljubav
Sve što se otvara na polju emocija, nekako mora biti vezano za posao tokom ove nedelje, bilo da je u pitanju vaš posao ili upoznajete neku osobu na njenom poslu. Dve su mogućnosti – ili da je taj/ta koju upoznajete itekako zainteresovana, ali isključivo za ozbiljnu vezu (što ne znam koliko će vama u ovom trenutku odgovarati), ili već ima neku emotivnu priču, možda i bračnu...a sa vama flertuje u fazonu – hajde da probam, pa da vidimo šta će se desiti na dalje....Kako god okrenuli, dešavanja će biti, a vi se potrudite da u njima i uživate. Što se tiče onih koji su zauzeti – ove nedelje više provodite vremena sa partnerom, jer će vam prebacivati zbog nedovoljno pažnje koju mu ukazujete, a i biti ljubomoran...

Posao
Kvadrat od strane Neptuna iz polja karijere na Merkur i Sunce u vašem znaku, upozorava vas da vodite računa o onome što govorite, ali i da ne uzimate zdravo za gotovo informacije koje dobijate. Ne preporučuje vam se da na osnovu onoga što čujete, reagujete – već pre da sačekate dan ili dva da biste informacije proverili. Trudite se da ne zanemarujete svoje redovne obaveze i nemojte ostavljati stvari „za sutra“, jer vam to može proizvesti probleme. Odnos sa kolegama vrlo promenljiv.

Novac
Finansijska situacija može biti povoljna po vas, jer vam stoje neki prilivi koje niste očekivali. Ipak, morate da povedete računa o svojim troškovima.

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka bi mogli imati meteoropatske reakcije ili problem sa pritiskom, venama. Kod mlađih – ishrana.

 

 

Rak

 

Hrana
Apetit će vam se znatno smanjiti i postaćete vrlo probirljivi kada je hrana u pitanju. Malo je ovo posledica vremena, a malo i vašeg raspoloženja – jednostavno, niste gladni. Trudite se da makar ne preskačete doručak i ne zaboravite – to je ipak najvažniji obrok tokom dana!

Ljubav
Još jedna sedmica sa pojačanim šansama za slobodne Rakove. Tranziti planeta vas i dalje podržavaju u vašim nastojanjima da pronađete svoju srodnu dušu i da se konačno zaljubite „u pravu osobu“. Doduše, oko vas je u ovom periodu mnogo više osoba koje bi želele nešto neobavezno, povremeno...i koje nemaju na pameti neko ozbiljnije vezivanje. Baš iz tog razloga, ne savetuje vam se da ulećete u odnose u koje vas vuče strast ili neka opsesivnost, već da imate na pameti ono što vam je zaista važno – ljubav! Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, jedan dan lepo, drugi dan pritisak. Jednog dana poverenje i ljubav, drugog dana kontrola, ljubomora, sumnje....totalno promenljiva sedmica za vas...

Posao
Posebno su tokom ovog perioda naglašene saradnje sa inostranstvom. No, koliko god da je to pozitivno, postoje situacije na koje treba obratiti pažnju. Vodite računa u dogovorima, da ne što ne propustite što vam je od suštinske važnosti, a dobro proverite i sve ono što je vezano za papirologiju, dokumentaciju. Mogući su propusti koji bi vam mogli doneti gubitak. Generalno gledano – iako vas saradnički odnosi opterećuju u ovom periodu, ne možete da poreknete da ste stabilni i zadovoljni svojim poslom.

Novac
Mogućnosti gubitaka i troškova, ukoliko ne budete vrlo pažljivi. No, čak i ako ih bude – i prilivi su tokom ove nedelje dobri, pa ćete u svakom slučaju biti na pozitivnoj nuli...

Zdravlje
Sam početak nedelje je obojen nekom napetošću, nervozom, a možete imati probleme i sa spavanjem ili pritiskom ukoliko ste stariji pripadnik znaka. Ostatak perioda je dobar.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker