astro

Strelčevi, prenećete probleme i na emotivni život: Nedeljni horoskop za period od 14.5. do 20.5.

0

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za ovu (burnu) nedelju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Hrana
Ulazite u period kada imate odlične mogućnosti da napravite velike promene i zaokrete po pitanju ishrane. Pravi je trenutak da probate nešto novo – nove kuhinje, nove začine, nove recepte, ali i momenat kada na stare, loše navike – možete staviti tačku.

Ljubav
Uran ove nedelje napušta vaš znak, ali to ne znači da je sa turbulencijom u emotivnim ili bračnim konekcijama sada završeno. S jedne strane, vi ste željni slobode, željni promena, željni nesputanog života, pa vam ulasci u neke paralelne odnose neće predstavljati nikakav problem. S druge pak – Uran ulazi u partnerovo polje promena, kriza, strasti, pa će i vaše voljeno biće biti sklono da traži „hleba preko pogače“...Kuda će sve ovo odvesti, ostaje nam period od narednih šest meseci da vidimo, a vama jedna topla preporuka – držite se dobro, polećemo! Slobodnim Ovnovima je odlično i samo neka tako nastavi. Ne razmišljajte da li će se priče koje započinjete pretvoriti u nešto ozbiljnije, neka vas događaji nose!

Posao
I poslovno – krećemo u sveopšte promene! Sve ono što je do sada kočilo, otkočiće se, ali na takav način i takvom brzinom da će vam biti potrebna sva vaša prilagodljivost da se ne pogubite totalno. Sve ono što vam dođe u ovom periodu čupa vas iz korena i „prebacuje“ na neko drugo mesto, na ono na kojem zaista morate i trebate da budete. Ako popijete otkaz (ili ga sami date), vodite se onim – ovo je potrebno, jer me čeka nešto potpuno drugačije. A da vas čeka, čeka vas. Pustite sudbinu neka vas vodi..

Novac
Novac će i dolaziti i odlaziti potpuno van vaše mogućnosti kontrole. Iznenadni prilivi, ali isto tako neočekivani troškovi....

Zdravlje
Mlađim Ovnovima stoji dobra energija, polet i želja za pokretom. Stariji neka češće kontrolišu pritisak i krvne sudove. Promene u načinu ishrane donose vam dobrobit.

 

Bik

 

Hrana
I kod vas počinje period velikih promena u ishrani. Neko će u potpunosti preći na „letnji režim“ i uživati u neograničenim količinama voća i povrća, dok će neko drugi shvatiti da pod hitno mora da uvodi novitete da bi se osećao dobro.

Ljubav
Ni do sada vaši partnerski odnosi nisu bili bajni, a od ulaska Urana u vaš znak i njegovog kvadrata sa Marsom, planetom „onih preko puta vas“ tek ulazite u period kidanja, suočavanja, preispitivanja. Vreme je da se na neke priče stavi oznaka „the end“, vreme je da se neke druge iz korena menjaju, ali je isto tako vreme i da neki od vas potpuno neočekivano i na iznenađenje svih – zakorače u zajednički život. U prevodu – sada može da se desi sve, i još malo preko toga. Ove nedelje je i mlad Mesec u vašem znaku – Bikovi ulaze u novu životnu fazu, a gde će sve ta faza da ih odvede.....to ćemo nestrpljivo čekati da vidimo...Slobodni – eventualno preko posla nešto, onako – više avantura i flert nego prava ljubav....

Posao
U vašem su znaku Sunce, Merkur, Uran ali i mlad Mesec, tako da je pravi trenutak da se pokrećete, aktivirate, delujete! Mars ulazi u vaše polje karijere, pa nekima od vas već „mirišu“ velike poslovne promene, koje će naravno (a kako bi to kod vas bilo drugačije) biti obojene žurbom, nervozom, intenzitetom. U ovoj nedelji ste kao pomereni iz ležišta, pa ćete čas funkcionisati savršeno, čas imati osećaj da vam situacije izmiču iz ruku u potpunosti. Samo polako, navići ćete se već, ne brinite!

Novac
Sedmica pred vama je dobra za zaradu, a pojedinci bi mogli baš lepo da se opare. Malo samo zakočite kada je kupovina u pitanju i sve će biti u redu.

Zdravlje
Mogli biste imati manjih problema sa probavnim traktom i varenjem. Kao što je to već navedeno na početkuk teksta – promene po pitanju ishrane su zaista više nego dobro došle.

Blizanci

Hrana

Imate „zdrav“ apetit ovih dana i uživaćete u svakom zalogaju. Više bi vam odgovarala hrana koja je kuvana, barena ili grilovana. Izbegavajte mesne proizvode, naročito one kupljene na kioscima brze hrane. Neophodno vam je sveže povrće.

Ljubav
Natovarila se gomila planeta u vašem polju tajni, između ostalih – i Merkur koji vlada vašim znakom, pa nije ni čudo što će neki od vas, naročito preko poslovnog segmenta, biti u iskušenju da malo „šaraju“ ili makar flertuju sa strane. Odnos sa emotivnim partnerom pokazuje tendenciju da se smiruje, ali je za to potreban obostrani trud i dosta strpljenja. Izbacite tvrdoglavost i sujetu iz vaše komunikacije i sve će ići neuporedivo lakše. Vas slobodne i dalje „hoće“ nove emotivne prilike, ali neće biti ništa čudno ukoliko baš u ovoj sedmici nastavite jedan prekinut kontakt ili obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom. Doduše, ne verujem da će vas ovo nešto naročito dugo držati, ne želite da se vraćate korak unazad.

Posao
Malo opreza početkom nedelje, jer će biti dosta nervoze u poslovnom okruženju. Moguće su neočekivane situacije, rasprave ili čak prekidi odnosa sa saradnicima iz inostranstva. U svojoj glavi imate mnogo planova i ideja, a neke od njih ćete od ovog perioda početi polako i da realizujete. Ukoliko ste privatnik – sledi vam obnova saradnje sa bivšim poslovnim partnerom. Takođe, neki od vas su u vrlo ozbiljnim pripremama da se osamostale i pokrenu sopstveni biznis. Samo polako, ne žurite.

Novac

Ulazak Venere u znak Raka i vaše polje koje vlada finansijama doneće vam bolje prilike za zaradu, ali i lakšu mogućnost da rešite neke obaveze i dugovanja.

Zdravlje

Dobar trenutak bi bio da, ukoliko ste stariji pripadnik znaka, prekontrolišete stanje svog organizma. Kod mlađih – varenje, grlo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker