astro

Nedeljni horoskop za pojedine znakove donosi nevolje: Finansijki problemi neće zaobići OVE znakove, dok će Lavovi uživati u ljubavi

0

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za ovu  nedelju....

Blizanci

 

Hrana
Trudite se da obroci budu raznovrsni, i da sve veće grupe namirnica budu zastupljene, ali ipak prednost dajte povrću u svežoj formi i kroz salate. Mleko i mlečne proizvode smanjite, a pojačajte unos „zdravih“ žitarica, najbolje kroz doručak.

Ljubav
Zauzetim Blizancima može zapasti za oko vrlo harizmatična, strasna i zgodna osoba i moraće da upotrebe svu snagu volje da ne bi „pali“ pred njenim čarima. Bilo bi fino da ne napravite ovaj pogrešan korak, pogotovo što ste pri kraju dugotrajnog lošeg perioda sa „redovnim“ partnerom. Iako će vam i ova sedmica povremeno biti komplikovana, polako idete ka izlasku iz krize. Što se slobodnih tiče, Venera kao planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, ali i kao nosilac lepote, harizme i šarma, ulazi u vaš znak sredinom ove sedmice. Odmah ćete se osetiti življe, rasterećenije, radosnije, a verujte mi da će i emotivne prilike krenuti da se nižu jedna za drugom. Lepi dani su pred vama, opustite se i uživajte!

Posao
I taj kvadrat Saturna na vašeg vladara Merkura konačno prolazi tokom ove nedelje, pa će već od njenog drugog dela biti mnogo lakše disati i funkcionisati. Stvari i situacije koje vas interesuju još uvek idu sporo, ali idu, i to u onom pravcu koji ste priželjkivali. One prave kockice počeće da se slažu, baš pred kraj radne nedelje, imaćete par vrlo interesantnih razgovora koji itekako mogu ići u pravcu dobrog poslovnog angažmana. Atmosfera na poslu je nekako čudna i napeta, ali to vas neće preterano doticati.

Novac
Finansijski segment polako jača, a ulaskom Venere u vaš znak – dobićete još po koju zanimljivu mogućnost da zaradite.

Zdravlje
Starijim Blizancima – mogućnost povrede, pada. Bolovi u zglobovima. Kod mlađih – vodite računa u saobraćaju, ali i prilikom fizičkih i sportskih aktivnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker