ASTRO

Nedeljni horoskop za period od 16.4. do 22.4: Vage, ove nedelje očekuje vas poveći trošak koji niste planirali

0

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za ovu, ne tako mirnu, nedelju....

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ovan

Ova vam sedmica donosi red frke i žurbe, red opuštenosti i lenčarenja. U prvim momentima bićete skloni preskakanju obroka i samo usput „štrbnuti“ po koji zalogaj....U drugim ćete se potruditi da sve propušteno nadoknadite....i preko toga...

 

 



Ljubav


Mlad Mesec u vašem znaku početkom nedelje odličan je podstrekač za nov način funkcionisanja u partnerskim odnosima. Idealno bi bilo kada biste na stare razmirice stavili tačku i okrenuli novi list sa voljenom osobom. No, ovo će biti lakše reći nego učiniti, jer se baš tokom ove sedmice senka ljubomore može nadviti nad odnosom sa partnerom. Iako generalno gledano, nema nekih naročitih razloga za sumnju, i vi i voljena osoba možete biti uvučeni u začarani krug ljubomore. Pokušajte da ovo izbegnete. Slobodni Ovnovi mogu brzinski da se zaljube, i to u osobu koju upoznaju preko prijatelja, društvenih mreža, a koja može živeti i nešto dalje od njih. Odlični aspekti za malo avanture i uživanja!

Posao

Konačno i taj Merkur ide direktno, pa je kao malo lakše i dogovoriti se, ali i funkcionisati u svakodnevnim poslovima i obavezama. No, ni na dalje nije savršeno, pa ćete morati i tokom ove sedmice da vrlo vodite računa u komunikaciji sa saradnicima. Neko će vam non stop držati predavanja ili vas ograničavati – da li nadređeni, da li neko od starijih kolega. Znate, možda su i u pravu kada vas zaustavljaju i usporavaju – u ovoj nedelji možete povući poteze zbog kojih biste mogli biti na gubitku. Promene stižu, ali ne brzajte!

Novac

Stoje vam ili gubici, ili neisplativa ulaganja i pojačani troškovi. Potrudite se da se ne zalećete u razbacivanju novcem, pa nećete žaliti kasnije....

Zdravlje

Mlađe Ovnove može da na brzinu uhvati neka prehlada ili virusna infekcija. Kod starijih – i dalje potreba da se više vodi računa – naročito kod onih koji imaju probleme sa holesterolom, pritiskom, šećerom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker