Do 21. januara

Lista sudbinskih susreta: Burna sedmica je pred nama, ispunjena neočekivanim ljubavnim izazovima

0

Dragi Blizanci, postoji velika mogućnost da ćete na kraćem putu ili preko neke društvene mreže upoznati jednu interesantnu osobu. To će se dogoditi posle 18. januara, kada Venera uđe u znak Vodolije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Trigon između vladalaca desetog astrološkog polja, Saturna u Jarcu i Urana u vašem znaku, početkom perioda, donosi vam napredovanje u karijeri ili šansu za promenu posla. U vreme mladog Meseca, oko 17. januara, izbegavajte rasprave sa šefovima. Poslušajte savet jednog Blizanca.

 

Ljubav: Oko 18. januara, Venera, planeta ljubavi ulazi u Vodoliju, donoseći vam susret sa umetnikom, muzičarem, kojeg ćete viđati s vremena na vreme, zbog njegovog posla povezanog sa čestim putovanjima. Krajem perioda, slabi uticaj Sunca, zbog čega vaš bračni ili dugogodišnji partner može da pokaže ljubomoru.

 

Zdravlje: Povedite više računa o zglobovima i zubima.

 

BIK

 

Posao: Vaš vladalac Venera, simbol novca, 18. januara pridružiće se Suncu u astrološkoj kući karijere, donoseći vam kontakte sa strancima i zaradu. Pozicija Saturna, planete ambicije koja zajedno sa Uranom upravlja vašom devetom i astrološkom kućom karijere, omogućava vam nove vidove saradnje sa strancima. Takođe, veće su šanse da dobijete stipendiju ili odete na stručno usavršavanje u inostranstvo.

 

Ljubav: Pozicija Marsa, planete seksualnosti, koja vlada kućom partnerskih odnosa, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu, Škorpiji ili Vodoliji. U vreme mladog Meseca, oko 17. januara, možete da dobijete mejl ili SMS od stare simpatije.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa zglobovima i grlom.

 

BLIZANCI

 

Posao: Prelazak Saturna, planete ograničenja, preko vašeg osmog astrološkog polja, usporava realizaciju nekih poslova i završetak dogovora sa strancima. Naglašeno polje finansija u kome se nalazi i vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija, do 17. januara donosi vam priliv novca preko paralelnih poslova.

 

Ljubav: Posle 18. januara, kada Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodoliju, na kraćem putu ili preko neke društvene mreže možete da upoznate interesantnu osobu. Napet aspekt sa Uranom, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi. Krajem perioda, može da vam se udvara zauzeta osoba, ako ste žena.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa ramenim pojasom i plućima.

 

 

RAK

 

Posao: Zbog tranzita Saturna preko Jarca u koji "pada" vaša astrološka kuća partnerskih odnosa, svaki oblik saradnje sa emotivnim, bračnim ili poslovnim partnerom može da vam donese materijalnu satisfakciju i poziciju u društvu. Ukoliko ste oboje Rakovi, pruža vam se mogućnost da zajedno steknete i investirate u isplativ posao.

 

Ljubav: U vreme mladog Meseca, oko 17. januara, može da vas iritira partnerova potreba za dominacijom. Krajem perioda, ulaskom Venere i Sunca u osmo polje očekuje vas strastveni susret sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem. Tranzit Jupitera preko pete kuće povećava šanse za proširenje porodice, naročito ako ste već u braku ili dužoj vezi.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa jetrom i žuči.

 

LAV

 

Posao: Pozicije Saturna i Jupitera, planeta ambicije i kontakata sa strancima, najavljuju uspeh i zaradu preko privatnog biznisa, naročito ukoliko se radi o nekoj porodičnoj firmi. Zbog naglašenog znaka Vodolije, posle 18. januara, bićete uspešni ako se bavite umetnošću, sportom, politikom, advokaturom.

 

Ljubav: U vreme mladog Meseca, vladaoca vaše kuće podsvesti, oko 17. januara, vašu pažnju može da privuče kolega od koga vas deli veća razlika u godinama. Krajem perioda, aspekti Venere i vašeg vladaoca Sunca koji ulaze u vašu astrološku kuću partnerskih odnosa, upozoravaju da vaše sumnje u partnerovu vernost mogu da budu opravdane.

 

Zdravlje: Čuvajte se sportskih povreda, naročito ako ste mladi.

 

DEVICA

 

Posao: Aspekti vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija i biznisa i Jupitera, simbola prosperiteta i kontakata sa strancima, donose vam mogućnosti za zaradu preko advokature, PR i berzanskih poslova, trgovine nekretninama. U vreme mladog Meseca, oko 17. januara, umetnici i sportisti će biti uspešni.

 

Ljubav: Tranzit Saturna preko pete astrološke kuće, usmerava vašu pažnju na proširenje porodice ili vaspitanje dece. Ako ste slobodni, posle 18. januara, možete da uđete u vezu sa osobom koju upoznajete preko posla. Mladi predstavnici vašeg znaka mogu da se zaljube u nekoga ko je vrlo ambiciozan i kome će njegov posao biti na prvom mestu.

 

Zdravlje: Obratite više pažnje na srce i krvni pritisak.

 

Nastavak pročitajte na idučoj strani teksta...

 

makonda-tracker