Do 24. decembra 2017. godine

Nalazimo se u sedmici početaka novih ljubavi: Saznajte na koga misle Lavovi, kome će se sigurno javiti Vodolije...

0

Osim poslovnih izazova i ljubavnih igrarija, ove nedelje uspećete da iskorenite mnoge loše navike.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: Vaš vladalac Mars, planeta erotike, u astrološkoj kući strasti donosi vam susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima. Partner se trudi da vam ugodi, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedan Lav misli na vas, a Vodolija vam šalje SMS.

 

Posao: Oko 18. decembra, klonite se rasprava sa kolegama. Posle 20. decembra, kada Saturn, planeta ambicije i uspeha, posle 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da promenite posao ili da napredujete u karijeri.

 

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

 

BIK

 

Ljubav: Mars, planeta akcije u vašoj astrološkoj kući ljubavi, blizu Jupitera, simbola ekspanzije, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedna Devica misli na vas, a harizmatična Škorpija vam šalje SMS.

 

Posao: U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, možete da očekujete priliv novca zahvaljujući saradnji sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog biznisa, bilo bi najbolje da sačekate do 10. januara iduće godine.

 

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

 

BLIZANCI

 

Ljubav: U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, možete da odete na zajednički kraći put sa partnerom na kojem ćete doživeti nezaboravne trenutke. Posle 20. decembra, kada Saturn, posle 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da upoznate osobu od koje vas deli veća razlika u godinama, ako ste dama.

 

Boje se mraka, gmizavaca i ostaviće vas na cedilu u opasnosti: Ova 3 horoskopska znaka su najveće kukavice

 

Posao: Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, do 23. decembra, upozorava da bi trebalo da izbegavate konflikte sa mlađim kolegama kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Početkom perioda, nekadašnji poslovni partner ima novu ponudu za vas. Poslušajte savet jednog Bika.

 

Zdravlje: Pazite se povreda u kući.

 

RAK

 

Ljubav: Osoba koju ste već upoznali na nekom poslovnom skupu, može da vam se udvara oko 18. decembra, u vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca koji inače simbolizuje emocije. Posle 20. decembra, ulaskom Saturna u astrološko polje ljubavi, posle gotovo 30 godina, upoznaćete nekoga sa kim ćete ući u vezu na duže staze koja može da se završi i brakom.

 

Posao: Pozicije Marsa, vladaoca astrološke kuće karijere, kao i Sunca, u drugoj polovini nedelje, povoljno utiču na vaše finansije. Izbegavajte konflikte sa saradnicima, naročito ako se radi o nekom Blizancu ili Devici.

 

Zdravlje: Čuvajte se infekcija disajnih puteva.

 

LAV

 

Ljubav: Oko 18. decembra, na nekoj utakmici ili pozorišnoj premijeri, možete da upoznate jednog Strelca ili Lava. Posle 21. decembra, ulaskom vašeg vladaoca Sunca u Jarca, znak u koji pada vaše šesto polje, udvaraće vam se neko ko nosi uniformu na radu, moguće lekar ili naučnik.

 

Posao: Zbog retrogradnog hoda Merkura, do 23. decembra, bilo bi dobro da povedete više računa o tome šta potpisujete. Sredinom perioda, možete da očekujete ponude za nove poslovne angažmane, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

 

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

 

DEVICA

 

Ljubav: Ulazak Saturna, planete karme, u vaše astrološko polje ljubavi, donosi vam susret sa osobom koju možete da upoznate oko 20. decembra na nekom seminaru ili predavanju. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner može da vas iznenadi pozivom na zajednički put.

 

Posao: U prvoj polovini nedelje, trebalo bi da obratite više pažnje na odredbe ugovora koje morate da potpišete. Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i posla, kreće direktnim hodom 23. decembra, donoseći vam nove kontakte sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

 

Zdravlje: Više se družite sa prijateljima.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker