Da li ste među odabranima?

Lavovi, da li još uvek tražite pravu osobu za sebe? U nedelji smo sreće i ljubavi, ali ne svi...

0

Počela je nedelja ljubavi i sreće! Međutim, nije baš takva za sve znakove Zodijaka... Da li ste među onima kojima cvetaju ruže?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ove nedelje zauzeti Ovnovi ulaze u pozitivniju fazu, veza će biti stabilna, a u odnosu sa partnerom biće prisutne neke nove ideje. Slobodni pripadnici znaka biće izuzetno optimistični, moguće je da će se broj novih poznanstava prilično povećati, a moguće su nove ljubavne veze.

 

BIK

 

Bikovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka još uvek mogu nekoga upoznati.

 

BLIZANCI

 

Blizanci ove nedelje mogu biti posvećeniji svojoj ljubavnoj vezi, komunikacija sa partnerom će se poboljšati i biće više međusobnog razumevanja. Slobodni pirpadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze.

 

Univerzum će još jednom iskoristiti najdramatičnije mere da bi nam promenio živote: Šta nam donosi pomračenje Sunca?

 

RAK

 

Za Rakove će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom, a odnosa partenom je stabilan. Slobodni Rakovi neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove.

 

LAV

 

Lavovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze. Zauzeti pripadnici znaka uneće više optimizma i razumevanja u odnos sa partnerom.

 

DEVICA

 

Zauzete Device ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, gde je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Slobodnim pripadnicima znaka u ovom periodu sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker