Astro prognoze

Od danas pa sve do 6. avgusta 2017. godine: Jedan znak na meti je spletkaroša, a ko će mu pomoći?

0

Sedmica koja nam sledi donosi veoma turbulentne događaje. Osim strastvene ljubavi, biće i onih manje prijatnijih momenata, a zvezde savetuju kako da iz njih izađete kao pobednik.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Vaš vladar znaka Mars, združen sa Suncem u Lavu, pomaže vam da prebrodite velike oscilacije na poslovnom planu. Sve opcije su moguće, najvažnije je da dobro procenjujete situaciju. Fokusirajte se na male i sigurnije stvari, umesto na velike promene.

 

Ljubav: Planeta ljubavi Venera ove nedelje menja znak i u opoziciji je sa Saturnom, što može da donese krizu u vezi i razočarenje. Budite maksimalno strpljivi kako biste izbegli sukobe sa partnerom ili potencijalnim partnerom.

 

Zdravlje: Mogući su problemi vezani za ishranu jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

 

BIK

 

Posao: Pripremite se za oscilacije na poslovnom planu, ali i ličnom. Venera, koja vlada vašim znakom, najavljuje važna dešavanja u vezi porodične imovine, na šta ukazuje i konjunkcija Marsa i Sunca u četvrtom polju, pa su moguće velike promene.

 

Ljubav: Vladar polja partnertva Mars može da uzrokuje tenzije u vezi i braku i nagle promene. Takođe, može da ukaže i na iznenadna dešavanja u životu vašeg partnera i promenu statusa. Ovaj period je bolji za slobodne nego one koji su u vezi.

 

Zdravlje: Osećate se iscrpljeno, preforsirali ste se i neredovno hranili. Potreban vam je odmor i vitamini.

 

BLIZANCI

 

Posao: Merkur u Devici, svom drugom znaku vladarstva, dovodi do toga da se osećate razapeto u svemu što radite, jer uvek nešto nije dobro urađeno ili se ne uklapa u vaše planove i ciljeve. Čuvajte se naglih promena na poslu, nemojte ih inicirati, već čekajte da se stvari povoljno nameste po vas. Od 1. avgusta Venera ulazi u vaše polje novca i mnogo toga se povoljno rešava.

 

Ljubav: Saturn je već duže vreme u vašem polju partnerstva, a dodatno vam zagorčava život ovih dana. Opozicija koju pravi sa planetom ljubavi Venerom ukazuje da vas očekuje neka neprijatna situacija i da se stvari mogu okrenuti protiv vas.

 

Zdravlje: Čas ste bolesni, čas zdravi. Oscilacije su velike.

 

Najveći kompleksaš koji neprestano ogovara: Ovaj horoskopski znak nema ni gram sampouzdanja (FOTO)

 

RAK

 

Posao: Ulaskom Venere u Raka 1. avgusta, stvari počinju da se odvijaju u vašu korist, prvenstveno finasijska situacija. Završavate jedno poglavlje da biste započeli drugo, koje je mnogo nezgodnije i rizičnije. Zato budite dodatno oprezni kako stvari ne bi stvari izmakle kontroli.

 

Ljubav: U ovom periodu pod uticajem Venere imate velike emotivne potrebe i nadanja, a svakako vas očekuju brojni događaji, kao i povratak neke osobe u vaš život. Pred vama je mnogo izazova, ali i komplikovanih odnosa.

 

Zdravlje: Ukoliko budete preterivali u jelu i piću, zdravlje može biti na udaru. Skloni ste holesterolu, tako da zdravstvene tegobe morate kontrolisati.

 

LAV

 

Posao: Mars i Sunce su u vašem prvom polju, što je znak povišenog ega i potrebe da drugima namećete svoj način razmišljanja i delovanja. Pred vama je period borbe i dokazivanja, a skloni ste sukobima i nesporazumima. Budite umereniji i oprezniji jer je to jedini način da rešite napetu situaciju na poslu koja se prenosi na sve životne aspekte.

 

Ljubav: Venera ulazi u vaše 12. polje i podstiče želju za avanturom, dokazivanjem i svim mogućim vrstama izazova koji su vezani za emocije. Ako ne budete oprezni i krenete u nove pohode, računajte da će se nepotrebno dići velika prašina.

 

Zdravlje: Preosetljivi ste i nervozni, što je posledica premora i stresa. Moguće su tegobe sa organima za varenje.

 

DEVICA

 

Posao: Merkur, vladar vašeg znaka, nalazi se na svom mestu i dodatno vas podstiče da se aktivirate na poslu i uđete u nove poduhvate. Planeta sreće Jupiter je u polju finansija, što je dobar podsticaj za sve poslovne aranžmane, samo je potrebno da dobro uskladite vreme i obaveze kako ne bi došli u situaciju da otkazujete dogovorene poslove.

 

Ljubav: Ulaskom u vaše 11. polje, Venera budi zainteresovanost za osobu koju ste do sada gledali isključivo kao prijatelja. Nove okolnosti čine mnoge stvari mogućim i delujte u skladu sa tim. Ukoliko ste slobodni, sve vam je dozvoljeno, a zauzeti moraju da dobro "vagaju" u postojećoj situaciji.

 

Zdravlje: Očekujte promene, tako da bolesni mogu ozdraviti, a zdravi se razboleti. Slabe tačke su vam srce i jetra.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker