Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja

Ljubav u junu: Ovom znaku u braku ili čvrstoj vezi mnogo je bolje nego u tajnoj ili novoj vezi

0

Da li će vas u junu pogoditi ljubavna strelica ili ćete pak patiti i prisećati se trenutaka koji su obeležili vašu vezu?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Prva nedelja juna 2017. godine je pod uticajem Venera - Uran konjunkcije, koja se odigrava u Ovnu. Ova konjunkcija može doneti iznenađenje, promenu planova ili obnovu. Istovremeno se može događati odlazak ili ulazak nekog u vaš život. Venera (koja nije samo planeta ljubavi, nego i vladar veza Ovna) ulazi u kuću novca Ovna 6. juna. Romantika se smanjuje i na prvo mesto dolaze finansije i razna praktična pitanja. Na ljubavne izbore mogu uticati materijalni faktori. S druge strane, tokom juna lakše ćete komunicirati i privlačnost je veća prema osobama koje su na istoj talasnoj dužini kao i vi i s kojima delite iste zanimacije ili mišljenja.

 

BIK

 

Venera, planeta ljubavi i parova ulazi u Bika 6. juna 2017. godine i tu ostaje sve do 5. jula. Ovo je jedan od najugodnijih perioda 2017. godine i najverojatnije najboljih za vaš emotivni život. Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja, donosi vam harmoniju i romantične okolnosti. Drugim rečima, ako ste u dobroj vezi, biće vam još bolje, ali ako niste, moćićete da uđete u novu vezu bez puno truda. S druge strane, Mars, vladar kuće parova Bika naglašava važnost komunikacije i više voli društvo istomišljenika. Putovanja mogu biti dosta važna za vaš ljubavni život u ovom periodu.

 

BLIZANCI

 

Sa Suncem i Merkurom smeštenim u Blizancima, tokom juna 2017. godine osećaćete se predivno u vlastitoj koži. Puni ste energije, privlačićete sve vrste pogleda i pažnju gde god pošli. Bićete jako privlačni. Zato što Sunce i Merkur prave povoljan aspekt s Jupiterom, vladarem kuće parova (dodatno, nalazi se upravo u kući strasti Blizanca), imaćete niz ljubavnih prilika i sudbina pogurava stvari i zato ćete se često naći u savršenim ljubavnim okolnostima. Ali Venera ostaje korak iza, opire se, tajanstvena je i diskretna. Kao da bi radije tajne veze za koje niko ne zna ili nešto neće biti kako bi želeli, ali to ćete dobro sakriti.

 

More, planina ili evropski grad: Ovo su najbolja mesta za godišnji odmor u skladu sa vašim horoskopskim znakom (FOTO)

 

RAK

 

S Marsom u Raku, tokom juna 2017. godine, strast će goreti, instinkti će biti jači i vaša želja za osvajanjem očitija nego ikada. Doživljavaćete trenutnu privlačnost, snažne emotivne potrebe i intenzivne osećaje. Nećete dva puta razmišljati pre prvog koraka i ako mislite da služi svrsi, donećete brze odluke ili napraviti najluđe stvari. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u dobroj kući i obećava srećne trenutke. Venera pravi harmoničan aspekt s Plutonom, smeštenim u kući parova Raka. Jun 2017. godine izgleda jako dobro, ali položaj Saturna, vladara kuće parova Raka, donosi neka ograničenja ili vam nameće određene obaveze. I najvažnije, ako Marsovu energiju ne koristite dobro, može vas dovesti u rizične situacije i vrlo lako može doći do sukoba.

 

LAV

 

Kroz prve dve dekade juna 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je u opoziciji sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava. Zbog toga, vaš ljubavni život može biti ispunjen protivuurečnostima, neslaganjima, otežanjima, odgodama ili ćete misliti kako vas voljena osoba ne razume, kako se distancira od vas i slično. S druge strane, imaćete prevelika očekivanja. Zbog položaja Venere više ćete se posvetiti poslovnom životu, društvenim događajima i status će vam biti važan. Družićete se više s osobama koje vas privuku više nego što ćete razmisliti o drugim kvalitetama i nećete videti stvari jasno. Na sreću, vladar kuće parova Lava je u dosta dobroj poziciji i bilo kakva neugodnost samo je privremena.

 

DEVICA

 

Tokom juna vaš ljubavni život odvijaće se slično kao i prethodnog meseca, poprilično mirno, u prvom planu će biti praktične stvari, bićete zainteresovani za novčana pitanja, posao, dom, obaveze, rokove i druge stvari. Uprkos tome, vaš partner može vas podupreti u postizanju profesionalnih ili društvenih ciljeva ili obrnuto. Takav uspeh može pomoći poboljšanju ljubavnog odnosa. U brakovima i čvrstim vezama je puno bolja situacija nego u tajnim i novim vezama, za što možemo reći da neće biti previše zadovoljstva i moguće su komplikovane situacije. I na kraju, ali ne i posljednje, muške Device su u prednosti; njihova muževnost će biti istaknuta.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker