planete spremaju nešto uzbudljivo

Mesečni horoskop od 22. jula do 22. avgusta: Rakovi će napraviti krupne korake u životu, a Lavove očekuju iznenađenja

0

Spremite se za nalet energije koja će vas oduševiti... 

plaža, ravan stomak, žensko telo, savršeno telo, kupaći kostim, bikini, flamingo, leto, letovanje, sreća
foto: Shutterstock

Lav

Ovo je vaša sezona i vaše vreme da zablistate! Kada je Sunce u vašem zodijaku, može vas ispuniti svetlošću, samopouzdanjem i vitalnošću! Iskoristite ovu energiju na najbolji način obraćajući pažnju na svoje zdravlje. Mlad Mesec u Lavu 28. jula je jedan od najlepših koje smo videli. Ako vam rođendan padne za dan ili dva od ovog mladog Meseca, dobićete duplu dozu njegove lepe energije! Kao opšte pravilo, kad god se vaš rođendan približi mladom Mesecu, to znači da je godina koja je pred vama jedna od novih početaka i novih prilika. Vaše moći ispoljavanja su takođe visoke pod ovim mladim Mesecom, tako da ako postoje vrata koja želite da otvorite, postavite svoju nameru pod ovim mladim Mesecom i dozvolite Univerzumu da uradi ostalo. Pun Mesec Vodolije 11. avgusta je malo težak, donosi izazove, ali iz njih možemo učiti. Znajte da svi izazovi na koje naiđete u godini koja dolazi imaju potencijal da donesu moćne poklone i nagrade!

 

Devica

Neposredno pre nego što je Sunce postavljeno da uđe u vaš horoskopski znak, energija završetka i zatvaranja počinje da teče kroz vaš život. Možda ćete to početi da osećate kada Sunce ulazi u Lava. Stvari koje treba da dođu do kraja će prirodno doći do zaključka, ili ćete možda naći potrebu da napustite stvari koje ste jednostavno prerasli ili koje vam oduzimaju previše vremena. Ostavlja se kreativni prostor za nove stvari da procvetaju! Ove nove stvari se možda neće ostvariti odmah, ali možete planirati unapred koristeći energije mladog Meseca. Nosi snažnu manifestacionu energiju, tako da ako postoji nešto što želite da stvorite u svom životu, postavite nameru. Udruživanje Urana i severnog čvora pomaže da se naša sudbina promeni. Fokusirajte na ono što je u vašoj kontroli, a ne na ono što nije.

 

 

Vaga

 

Verujte svojim instinktima i svojim sposobnostima da pružite bliskim ljudima podršku. Znajte da ste dovoljno mudri, dovoljno sposobni i dovoljno saosećajni da budete svetionik za druge. Dozvoljavajući sebi da uđete u ovu ulogu, možda ćete samo otkriti novu stranu svoje ličnosti ili novu veštinu koju želite da kultivišete. Sezona Lava je o tome da iznesete svoje pravo ja, svoju pravu prirodu u svet, tako da ne bežite od prihvatanja ove ideje, bez obzira šta se manifestuje za vas. Na mnogo načina, sezona Lava 2022. je vaša vizit karta koja će vam omogućiti da zablistate i pokažete talente! Odvojite vreme da napunite baterije i razmislite o svim novim mudrostima koje ste stekli.

 

Škorpija

Konjukcija severnog Uranovog čvora može pokrenuti neke uznemirujuće energije i uzdrmati temelje koje treba da se promene. Kako ulazimo u avgust, energija posrtala Lavlja kapija 8.8. 2022. poboljšaće vašu intuiciju i povećati vašu osetljivost. Iako možete da se upijete u ovu energiju visoke frekvencije, biće vam važno da zaštitite svoju energiju i postavite svoje granice. Energija Lava ima tendenciju da aktivira našu srčanu čakru, pa se fokusirajte na aktiviranje svog srca - dozvolite da to bude vaš kompas. Kada se pojavi pun Mesec, možda ćete morati da istupite i preuzmete odgovornost da zatvorite vrata i zavežete sve labave krajeve. Pun je mesec izazovan, ali verujte da će se nova vrata na kraju otvoriti!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker