zvezde kažu

Mesečni horoskop za januar 2022. godine: Detaljna prognoza za pripadnike svih znakova

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

nova godina, jelka, novogodišnja jelka, Horoskop, zima
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao: Horoskop za januar 2022. poziva Lava da se izbori sa njegovom teškom potrebom – da prestane da pridaje preveliki značaj reakcijama drugih. Bolje je da se fokusirate na obavljanje stvari bez gubljenja vremena na nerealne planove. Ne treba ulaziti u konfrontaciju: razlozi mogu biti beznačajni, a posledice dalekosežne. Preporučljivo je ublažiti svoju tvrdoglavost i sklonost samodivljenju. Velike kupovine, izlaske i potpisivanje važnih ugovora bolje je odložiti do proleća. Ovo nije najbolje vreme za izgradnju novih odnosa, ali povoljno za jačanje postojećih.

 

Ljubav: Preporučuje se oprez u komunikaciji, ne davanje ishitrenih obećanja. Napeta situacija retro Venere podseća na skromnost u ispoljavanju osećanja i sposobnost da se zadovolji sa malim. 18. januara nastupiće pun Mesec u znaku Raka , što će povoljno uticati na mogućnost samospoznaje i osećaj unutrašnje harmonije. Venera nastavlja da deluje napeto, pa treba da se setite potrebe za uštedom novca i umerenosti u izražavanju romantičnih osećanja. Partner zbog toga može biti nezadovoljan.

 

Zdravlje: Napetost u odnosima može doneti promene u pritisku. Tahikardija.

 

 

DEVICA

 

Posao: Horoskop Device za januar 2022. preporučuje pronalaženje optimalne ravnoteže između impulsivnosti i opreza. Mesec karakteriše odlično zdravlje, emocionalna stabilnost i povoljne mogućnosti za unapređenje sopstvenih interesovanja. Međutim, Device karakteriše preterani perfekcionizam, arogancija i neka odvojenost od stvarnosti. Treba trezveno da procenite izvodljivost svojih ciljeva, a u kretanju ka njima treba da birate samo poštene, etičke metode, a da ne padate u osudu i nervozu. U januaru 2022. ljuta narav i agresivnost su naglašene. Dok delujete odlučno i nezavisno, isplati se ostati taktičan i diskretan.

 

Ljubav: Početkom meseca Sunce u trigonu u znak Device povećava hrabrost i vitalnost. Ovo je dobro vreme za kreativno samoizražavanje i dijalog sa decom. Merkur u vašem Suncu podstiče koncentraciju, istrajnost, ali i preteranu tvrdoglavost. Preporučuje ise zbegavanje kritike. Društveni događaji su uspešni. Ipak, treba imati na umu da je planeta u retro fazi, pa je bolje da se postojeće veze jačaju, nego započinju nove. Mars u kvadratu sa vašim znakom može pokazati samovolju i aroganciju. Horoskop savetuje da ne podleže provokacijama.

 

Zdravlje: Preporuka je da se više bavite sportom, posetite vellness centar.

 

 

VAGA

 

Posao: Horoskop Vaga za januar 2022. pokazuje da će glavni trendovi meseca biti porast ambicije, hrabrosti i nezavisnosti, uz preteranu zahtevnost i opsesivnost. Preporučuje se da se ne zazire od odgovornosti, već da se izbegne preterivanje. Ovo vreme može ići na dobro profesionalnog polja, pod uslovom da budete pažljivi prema drugima i da se pronađe razuman kompromis. Pprisutni su oduktivni pregovori i mala putovanja. Osim toga, Mars u Strelcu će Vagi dati pojačanje samopouzdanja i odlučnosti da promoviše razvoj karijere.

 

Ljubav: Otpornost na iskušenja, sposobnost zaobilaženja oštrih reči bez pritiska na partnera – biće od velike koristi u periodu retro-Venera. Horoskop Vaga poziva na mir i ravnotežu u ličnim i materijalnim sferama. Tokom januara, Merkur će olakšati plodnu interakciju, ali vas ohrabruje da poštujete maksimalnu taktičnost u komunikaciji. Preporučuje se da svesno pokažete svoju volju, vodeći računa o interesima partnera. Mlad Mesec 2. januara pomoći će u postavljanju temelja za budući uspeh – planirajte i sanjajte!

 

Zdravlje: Posledica stresa su neumerenost i lenjost.

 

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Zahvaljujući konstruktivnim aspektima Marsa tokom celog meseca, januar je odlično vreme za Škorpione da ostvare originalne ideje i strateške planove. Inicijativa i hrabrost će vam omogućiti da postignete uspeh na profesionalnom polju. Istovremeno, horoskop savetuje da se postupa pošteno, izbegavajući lukavstvo i dvostruke standarde. Za efikasno korišćenje kreativne energije biće potrebna izuzetna samodisciplina i sposobnost koncentracije. Postoji šansa da zauzmete lidersku poziciju ili poboljšate veštine i talente.

 

Ljubav: Napredujući na lestvici karijere ili razvijajući posao, Škorpije ne bi trebalo da zaborave na porodicu i lični život - na kraju krajeva, uspeh u poslu u velikoj meri zavisi od međusobnog razumevanja sa voljenima. Za pun mesec 18. januara, iako ga karakteriše preterana sentimentalnost, aspekt Meseca u horoskopu Škorpije daće emocionalnu stabilnost i raspoloženje. Druga dekada u mesecu je veoma pogodna za razvoj postojećih romantičnih veza, međutim, treba izbegavati iskušenje da se upustite u ljubavnu avanturu.

 

Zdravlje: Moguće su tegobe sa urogenitalnim sistemom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker