ASTRO PROGNOZE

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Najsrećniji period čeka OVAJ horoskopski znak

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju za mesec jul!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

Ne reagujte previše na komentare drugih, već se maksimalno posvetite poslu i razvoju karijere. Iako vam situacija izgleda zahtevno, uspešno ćete obaviti sve obaveze. Dobra sreća u finansijama. Ljubomora u partnerskim odnosima može narušiti mir i harmoniju. Slobodni Lavovi su skloni flertu i avanturama.

 

DEVICA

Devicu u julu očekuje puno važnih ciljeva i želja, a da bi sve ostvarila moraće da rasporedi svoju snagu i veruje intuiciji. Zauzete Device mogu ugroziti ljubavni odnos zbog nedostatka vremena, ali će zato slobodne imati sastanak koji može da preraste u vezu punu emocija i strasti.

 

 

VAGA

Jul nije povoljan period za početak novih projekata ili velika ulaganja, ali je zato dobro vreme za sređivanje doma. Ljubav vam donosi lepe dane pune iskrenih razgovora i velikih planova. Slobodne Vage maštaju o ljubavi, ali još nisu spremne da naprave prvi korak. Umor i glavobolja.

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas uspeh na profesionalnom planu. Odgovorni ste, vredni i posvećeni, a to će vam pomoći da sve više napredujete. U ljubavi su moguće turbulencije usled različitih stavova i nerazumevanja. Pokušajte da ublažite stres koristeći tehnike poput joge i meditacije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker