ASTRO PROGNOZE

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Najsrećniji period čeka OVAJ horoskopski znak

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju za mesec jul!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Tokom leta očekuje vas potpune reorganizacije načina života. U julu okolnosti, kako na poslu, tako i u privatnom životu, promeniće se dovoljno brzo, gurajući predstavnike vašeg horoskopskog znaka na potpuno određen tok akcije. Impulsivni Ovnovi ne vole nepredvidive situacije koje im izmiču kontroli. Ipak, uspećete da pronađete ravnotežu. U julu ćete posebno biti fokusirani na porodicu. Ljubav vam donosi mirniji period, kao i rešavanje starih konflikata sa partnerom. U poslu budite oprezni sa kojim ljudima delite svoje ideje.

 

BIK

Pred vama je naporan period na poslu. Tražite rešenje za mnoge situacije, ali moguć je i poraz. Neophodan vam je odmor kako biste mogli da ostvarite ono što ste planirali. Događaji koji bi trebalo da budu presudni u karijeri počeće da se nižu jedan za drugim krajem leta. Novčana situacija bez drastičnih promena. U ljubavi je moguća loša komunikacija, kao i u porodičnim odnosima. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu koja će vas lako osvojiti, ali ne budite previše napadni.

 

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH ŠEST MESECI: Astro prognoza do kraja 2021. godine

 

BLIZANCI

Moguće je da u svom okruženju imate toksične osobe koje vam crpe energiju. Razmislite ko je vredan vaše ljubavi i pažnje. Na poslu uspeh ostvarujete u timskom radu, ali ne prihvatajte rizične projekte. Stičete nove veštine i znanja koja će vam služiti u karijeri.

 

RAK

Bićete pojačano osetljivi u julu, što naročito utiče na partnerski odnos. Mogu se pojaviti bezrazložne sumnje i rasprave. Razgovarajte otvoreno i otputujte zajendo kako biste se opustili. Sreća u ljubavi očekuje slobodne Rakove. Na poslu se ništa ne menja posebno, ali ćete zato imati nepredviđene troškove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker