astro

JEDAN OD NAJMOĆNIJIH MESECI 2021. GODINE: Mesečni horoskop za MAJ — evo kakve su ASTRO PROGNOZE i koji su VAŽNI DATUMI

1

Prema astrološkom tumačenju, maj je jedan od najmoćnijih meseci u 2021. godini, jer nam donosi pomračenje krvavog Meseca, otvaranje portala Plejade i ulazak Jupitera u znak Riba, prvi put posle 12 godina.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pomračenja punog Meseca često su intezivna i donose izuzetne promene u životu, podstiču emocije i čine da budemo osetljiviji nego inače.

 

U maju 2021. godine očekuje nas pomračenje Meseca koji se naziva još i "krvav" Mesec, a poslednji put ovu eklipsu smo imali u 2019. godini. Ovo je izuzetno moćan period, a li vam može pomoći da napravite važan iskorak na svom putu. Šta god da se dogodi, biće važno za razvoj vaše duše.

 

Ogroman pomak nas očekuje i kada Jupiter u maju pređe u znak Riba. Jupiter predstavlja obilje i može zasijati svetlošću, proširujući naše darove i talente.

Ako vam je Sunce u Ribama ili vam je Jupiter u Ribama u vašem natalnom horoskopu, to može predstavljati izuzetno srećan aspekt!

 

Mesečni horoskop otkriva: evo koji planetarni aspekti su najvažniji u maju 2021. godine i tek će uslediti:

 

8. maj Venera u Blizancima

 

Venera se pomera iz svog vladajućeg znaka, Bika u vazdušni znak Blizanaca. Ovde treba favorizovati komunikaciju i možda ćemo biti pričljiviji. Iskoristite ovu energiju kako biste obnovili odnose sa starim prijateljima.

 

11. maj — mlad Mesec u Biku

 

Mlad Mesec u Biku donosi moćnu energiju i priprema nas za sezonu pomračenja. Energija ovog Meseca predstavlja lep period za izolovanje i brigu o svom unutrašnjem blagostanju. Crni Mesec je takođe vrlo aktivan tokom mladog Meseca, a to takođe može izneti na površinu pitanja oko raznih problema sadašnjice.

 

13. maj — Jupiter ulazi u Ribe

 

Jupiter ulazi u Ribe 13. maja i ostaje sve do 28. jula. Očekuje nas sveža energija koju ćemo najbolje moći da iskoristimo u karijeri i može aktivirati i pojačati našu intuiciju i maštu. Poznato je da nam Jupiter u Ribama skreće pažnju na mistično i magično. Ovaj aspekt nas podstiče da istražimo nešto magično i mistično u nama. Jupiter će se ponovo vratiti u Ribe u decembru, gde će ostati veći deo 2022. godine.

 

14. maja Merkur ulazi u period senke

 

Merkur od 14. maja ulazi u fazu senke i polako prelazi u retrogradni ciklus. Na neke osobe će retrogradni Merkur posebno uticati, ali nemojte da ga se plašite. Ovo je zapravo moćno vreme da se vratimo i razmislimo o mnogim stvarima, pre nego što krenemo napred. Iskoristite ovo vreme da biste usporili i dobro razmislili o svojim postupcima i sledećim koracima u ostvarenju planova.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker