astro

ASTRO PROGNOZA ZA ZAUZETE I SLOBODNE: Mesečni LJUBAVNI horoskop za NOVEMBAR

0

Proverite šta čeka vaš znak na polju ljubavi u novembru...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

VAGA

 

Ako ste u vezi:

Opozicija vašeg vladara Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam udaljavanje od voljene osobe zbog ljubomore, neslaganja oko zajedničkih ciljeva i zbog toga što ćete oboje insistirati da budete u centru pažnje onog drugog. Nećete želeti da izađete u susret partnerovim potrebama i željama. To bi moglo dovesti i do prekida veze. Druga polovina novembra doneće vam mogućnost da rešite nastale nesuglasice jer će Mars krenuti direktno. U slučaju da je vaš odnos sa partnerom duže vreme bio težak i pun sukoba, razići ćete se i otići svako svojim putem u novi život. Ako je vaš odnos uglavnom skladan, ovo će biti samo prolazna kriza i ubrzo ćete postići dinamiku koja vam je neophodna u vezi.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati na početku novembra delovaće vam izuzetno privlačno i pored toga što će vam prijatelji reći iskreno mnogo nepovoljnih stvari koje su čuli ili znaju o vašoj novoj simpatiji. Vas dvoje ste suprotne prirode ali je upravo to razlog što ćete biti neodoljivo privučeni jedno drugome. Ubrzo ćete ući u intimne odnose i odmah će doći do pojave posesivnosti, ljubomornih scena i pokušaja nametanja svojih stavova. To će samo pojačati vašu potrebu da budete zajedno. Starije Vage će sredinom novembra započeti skladu vezu sa osobom sa kojom su više puta pokušavale da budu bliske ali su uvek u zadnjem trenutku iz nekog razloga odustajale. Sada ćete ići na sve ili ništa i nećete se razočarati.

 

 

ŠKORPIJA

 

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere koja vlada vašim poljem ljubavi sa vašim vladarom Marsom 9. novembra, prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i udaljavanje od partnera. Oboje ćete insistirati da dobijete ljubav i pažnju ali nećete biti spremni da dajete pre nego što dobijete ono što tražite. Važno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje, kako ne bi došlo do raskida veze. Druga polovina novembra donosi dalje komplikacije u vašem odnosu sa voljenom osobom zbog niza nepovoljnih aspekata koje će praviti Venera. To će dovesti do međusobnog nerazumevanja koje može prouzrokovati prekid komunikacije između vas dvoje. Opozicija Venere sa Uranom u trećoj dekadi meseca činiće vas sklonim naglim odlukama i reakcijama.


Ako ste slobodni:

Novembar vam nije povoljan za započinjanje nove emotivne veze. Jedna osoba će vas fizički privući i bićete skloni da se bez razmišljanja upustite u intimne odnose. Mada će vam vaš novi partner odgovarati u intimnom smislu, na drugim poljima ćete otkriti da ste različiti i čak suprotnih potreba i očekivanja. Pojaviće se nekontrolisane strasti u vašem odnosu, a nakon toga i ljubomora i druge negativne emocije. Doći će do svađe i krajem meseca ćete prekinuti ovu vezu. Stariji Škorpioni će želeti samo avanture i provod. Nećete biti zainteresovani da ulazite u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete ući u tajnu vezu koja će biti nabijena strastima i vrlo intenzivna ali će služiti samo vašem zadovljstvu.

 

 

STRELAC

 

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi na početku meseca će praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam nerazumevanje od strane voljene osobe. Doći će do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Bićete skloni povlačenju i prekidu komunikacije. Kada Merkur 10. novembra uđe u znak Škorpiona savetuje vam se da izbegavate pokušaje da obmanjujete partnera. Treća dekada novembra doneće vam dobar osećaj za potrebe voljene osobe i postići ćete uspešan dogovor oko zajedničkih planova i aktivnosti. Poboljšaćete komunikaciju i razgovaraćete više nego obično o svemu što vam bude delovalo važno za poboljšanje vaše veze. Postaćete svesni nekih kvaliteta voljene osobe koje ranije niste primećivali. Pružaćete podršku.

 

Ako ste slobodni:

Velika zaljubljenost u osobu koja vam je nedavno privukla pažnju svojim izgledom i stilom života i sa kojom ste bez razmišljanja ušli u intimne odnose doneće vam 9. novembra veliko razočaranje jer ćete saznati da je vaša simpatija već duže vreme u stalnoj vezi, a da je vas iskoristila za sopstveno zadovoljstvo. U trećoj dekadi meseca upoznaćete nekog novog ko će vas već u prvom kontaktu privući saosećanjem koje će pokazati i razumevanjem za vaše potrebe u ljubavi. Nešto stariji Strelci će biti raspoloženi za avanture ali i pored jedne prolazne koju će imati, neće biti zadovoljni niti emotivno ispunjeni. Susret sa osobom koja će vas zainteresovati svojim vedrim duhom može da krene u pravcu veze.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker