astro

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Čeka nas turbulentan mesec, promene i emotivna nezadovoljstva

0

U ovaj mesec ulazimo sa tri retrogradne planete Venera, Saturn, Jupiter gde se još dve pridružuju a to su Merkur i Neptun. Pomračenja Meseca i Sunca se takođe dešavaju u junu što će ukazivati na jedan dosta turbulentan mesec sa raznim dešavanjima, pobunama i promenama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Na samom početku meseca, Merkur pravi kvadrat sa Mesecom što donosi nemir, neracionalnost, preteranu osetljivost i neslaganje misli sa osećanjima.

 

Zatim, sledeći aspekt takođe kvadrat Sunca iz Blizanca i Marsa iz Riba, pa oko 5. i 6. juna situacija će biti vrlo napeta, agresivna, borbena, direktna i u ovom aspektu bi bilo najbolje da ne ulazite u konflikte i svađe a, ako baš morate, onda najpre "ispecite pa recite".

 

Venera će praviti kvadrat sa Marsom a posle i sa Neptunom što je dosta gde se mogu dešavati emotivna nezadovoljstva pa i finansijska.

Moguće su izdaje, prevare i mnoge tajne radnje, manipulacije.

 

Delimično pomračenje Meseca se dešava u Strelcu što može kod mnogih osoba ugasiti njihov optimizam. Zatim se pomračenje Sunca dešava u Raku pa može doneti probleme u porodici i sa emocijama.

 

Početkom meseca Uran i Saturn će praviti kvadrat što može donositi veliku radikalnost i drastične poteze, a pojedine osobe će početi da misle "ja sam taj koji sve zna".

 

 

OVAN

 

Dragi Ovnovi, kako je vaša planeta, Mars - u Ribama do 28. juna, vi se suočavate sa nekom unutrašnjom borbom i koliko god da želite krenuti napred vas nešto sputava.

Prosto ostajete bez ambicije vaše pokretačke energije i ideja. Manjak sreće u karijeri i finansijama vas može pratiti kroz ovaj mesec. Mogući su konflikti sa nadređenima pa ne ulazite u njih da ne biste izvukli deblji kraj. Suzdržite se od većih ulaganja i, ako možete, nešto uštedite.

Emotivno, ni tu nije najbolja energija, jer vi tražite uvek da partner pravi kompromis a sada bi bilo bolje da i vi to ponekad uradite.

Slobodno dozvolite partneru da iznese svoje mišljenje.

Slobodni Ovnovi bi mogli da upoznaju sličnu osobu sa kojom bi mogli ući u vezu.

Tokom celog juna svim Ovnovima je naglašen flert pa pazite ako ste zauzeti može perje da leti.

Kada je zdravlje u pitanju preporučuju se rutinske kontrole, fizička aktivnost i zdrava ishrana.

 

BIK

 

Dragi Bikovi, vi sa početka meseca krećete sa duplom energijom i preuzimanjem dosta obaveza što nadređeni vide jai pohvalno i podržavaju vas.

Kako mesec odmiče, vi posustajete sa energijom pa ne stižete sve uraditi i tu nastaju problemi.

Bilo bi dobro da samo nastavite projekte od ranije i one koji su u toku i ništa novo da preuzimate jer ne stižete sve da uradite što se od vas očekuje.

Pojedini Bikovi koji nisu zadovoljni svojom platom i poslom sada možete biti još nezadovoljniji . Nije vreme da menjate stvari u ovom mesecu pa izdržite.

Kako je Merkur retrogradan od 18. juna, onda dobro razmislite oko nove ponude da li treba da menjate posao.

Emotivno, ako ste zauzeti, sada može doći do turbulencije i burnih reagovanja pa ako ste i od ranije nezadovoljni raskid može biti na pomolu.

Pojedini Bikovi mogu i da pored svađe ostanu u vezi ili braku.

Čuvajte poverenje kada je voljena osoba u pitanju. Slobodni Bikovi mogu da uđu u avanturu sa zauzetom osobaom pa pazite.

Što se zdravlja tiče, dosta je dobro pa nema mesta za brigu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker